Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Ανδρουλάκης: «Υπάρχουν περιθώρια αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου»

Αν κόψω το αντιπαραγωγικό κράτος έχω το περιθώριο να μειώσω τους φορολογικούς συντελεστές», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Για περιθώρια αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και για την ανάγκη μείωσης του δημοσίου τομέα έκανε λόγο σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.
«Υπάρχει ένα περιθώριο 20% αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου» δήλωσε, ενώ έκανε λόγο για «αντιπαραγωγικό κράτος, με τόσους άχρηστους δημόσιους οργανισμούς που δεν κάνουν τίποτα».
«Αν κόψω το αντιπαραγωγικό κράτος έχω το περιθώριο να μειώσω τους φορολογικούς συντελεστές» επισήμανε.
Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός έχασε όλες τις ευκαιρίες να κάνει μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, η οποία θα συμφωνήσει να πει στον κόσμο την αλήθεια, δηλαδή ότι αξίζει να χάσει σήμερα κάτι για να έχει στο μέλλον πολλαπλάσια οφέλη.
«Έχει στηθεί μια αντεστραμμένη πυραμίδα με δανεικά του κράτους η οποία καταρρέει, ο πυρήνας είναι αν θα παράγουμε κάτι, αν θα δημιουργήσουμε μια καινούργια οικονομία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το φορολογικό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα μπορούσαν να συμφωνήσουν να φτιάξουν ένα φορολογικό νόμο κοινής αποδοχής για 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review