Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο πυρήνας της προπαγάνδας στη Χώρα μας!

Κατά καιρούς πολλά είναι τα ψέμματα που έντεχνα τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. περνούσαν στους Έλληνες πολίτες. Κάποτε τους έπεισαν να παίξουν ότι έχουν στο Χρηματιστήριο, μετά να δανείζονται για να παίξουν, μετά να μην πωλούν για να ξανά ανέβουν οι μετοχές, πάντα να καταναλώνουν και να μη παράγουν, οτι ο Σημίτης ήταν σωτήρας και μεγάλο μυαλό ( τώρα ξέρετε που τα κατάφερνε καλύτερα ) , οτι η Κυβερνήσεις όφειλαν να ξεπουλούν τα συμφέροντα του Λαού σε επιχειρηματίες, σε κλίκες, συνδικαλιστές, εργολάβους, και συντεχνίες, ότι δήθεν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις εφάρμοζαν τις κοινοτικές οδηγίες, ότι ο τύπος δεν είναι η πόρτα για την εκβίαση των μαζών αλλά και απόδειξη Δημοκρατίας, βέβαια όλα αυτά τώρα τέλειωσαν........

Γιατί τέλειωσαν?

Γιατί απλούστατα το σύστημα λειτουργούσε με σαφή σκοπό και στόχο να του επιτρέπουμε να δανείζεται στο όνομά μας, και μετονομάζοντας τα δικά μας δανεικά σε δικά του κέρδη, να τα φυγαδεύει απο τη Χώρα μιας και κάθε απατεώνας πρέπει και οφείλει να είναι έτοιμος για τη στιγμή που το θύμα καταλαβαίνει την απάτη του. Τώρα τα δανεικά πηγαίνουν αποκλειστικά στους παλιούς μας πιστωτές και το σύστημα ζητά πια απλά να το αφήσουμε ήσυχο να χαρεί τους καρπούς της δικής μας ανοησίας . Άλλαξε δηλαδή στόχο και γι'αυτό άλλαξε και το τροπάριο της προπαγάνδας του.

Οι νέοι στόχοι της προπαγάνδας:

1) Ο Έλληνας δεν πρέπει να καταλάβει τί συνέβη ούτε ποια είναι τα πραγματικά αίτια της κρίσης.

Χιλιάδες εκπομπές γίνανε με σκοπό να πουν ότι δήθεν φταίει η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Και το πέτυχαν , αφού αν ρωτήσεις ενα μέσο Έλληνα τι ποσό χάσανε οι Ελληνικές Τράπεζες, τα Ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, και το Ελληνικό Κράτος απο επενδύσεις στα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια , θα σου πεί οτι δεν ξέρει.... δεν ξέρει οτι δεν χάσαμε λόγω της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης σχεδόν τίποτε....... και πρέπει να μην το ξέρει γιατί αλλιώς θα κάνει επικίνδυνες ερωτήσεις.

Έτσι αφού αγνοεί αυτή τη λεπτομέρεια μπορείς να του πεις " κοίτα και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα " Αν ήξερε ο Έλληνας θα απαντούσε '" και τι σχέση έχει η Ελληνική διαφθορά με τις κακές επενδύσεις των Ιρλανδικών και Πορτογαλικών Τραπεζών?" Αλλά αφού δεν ξέρει δεν ρωτάει.

2) Ο Λαός πρέπει να εκτονώσει την οργή του !

Αλλά να εκτονωθεί τυφλά και χωρίς σκέψη , γι'αυτό και τσακώνονται τα κανάλια για το πιο αγαπάει τους αγανακτισμένους περισσότερο, γι αυτό και τα ΜΜΕ χύνουν δάκρυα μπρός στην αγωνία του ακομμάτιστου αγανακτισμένου για το μέλλον του...... Γι' αυτό και είναι λίγο πολύ καμάρι του συστήματος το γεγονός οτι το ετερόκλητο και υστερόβουλο αυτό πλήθος δεν ακολουθεί κανένα κόμμα και φυσικά δεν έχει κανένα αίτημα....

Θα δείτε κι άλλες ακόμα εκπομπές με θεματολογία ....... οι κακοί ξένοι και η μπλέ σκουφίτσα Ελλάδα..... όλοι το ίδιο είμαστε και οι άλλοι χρωστούν περισσότερα...... Ζήτω το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ κίνημα των αγανακτισμένων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γενικόλογο λίγο το άρθρο , θα μπορούσες να είσαι πιο σαφής και συγκεκριμένος

Disqus for Alternative Greek Politic Review