Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τα θύματα της προπαγάνδας..... του Vpower

Η προπαγάνδα τελικά κάνει θαύματα, όχι μόνο στη Χώρα μας φυσικά αλλά παντού στον πλανήτη. Δείτε το τέλος του Καντάφι και θα καταλάβετε τι εννοώ και θα αισθανθείτε πιστεύω τον ίδιο οίκτο με μένα, για τον κακόμοιρο αυτό Λαό που ξέχασε ότι χάρη σ' αυτόν τον δήθεν αιμοσταγή δικτάτορα κατέκτησε το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Αφρική, ότι χάρη σε αυτόν έλυσε για πάντα το πρόβλημα της υδροδότησης, ότι χάρη σε αυτόν ήταν Χώρα που φιλοξενούσε και δεν φόρτωνε τους άλλους με οικονομικούς μετανάστες.

 Εκτός από τα γεράκια που παράνομα και με σαφέστατα ιδιοτελείς σκοπούς βομβάρδισαν την ταλαίπωρη αυτή Χώρα, μάλλον κανείς άλλος δεν κατάλαβε γιατί του άξιζε αυτός ο μαρτυρικός θάνατος, ούτε το είδος της απειλής που αυτός συνιστούσε αν εξακολουθούσε να ζει έστω και φυλακισμένος. Αν ήταν ο Καντάφι ο στυγνός δικτάτορας που διαλαλούν τα δυτικά Μ.Μ.Ε. σίγουρα θα ζούσε σήμερα, όπως ζει και ο Μουμπάρακ, δεδομένου ότι δεν θα συνιστούσε κανενός είδους απειλή.

 Οι απατεώνες έφτασαν στο άκρο της ξετσιπωσιάς όταν ζήτησαν από τους Λίβυους συμμάχους τους ακόμα και τη θανάτωση των υιών του! αποδεικνύοντας έτσι ακόμα πιστότερα ότι φυσικά το μόνο που δεν θέλουν είναι να ενωθούν οι υποστηρικτές του Καντάφι κάτω από τη στέγη ενός πολιτικού κόμματος που θα διαδραματίζει ρόλο στη μετεμφυλιακή πολιτική σκηνή της Λιβύης . 

Βέβαια ότι η προπαγάνδα κάνει θαύματα δεν περίμενα να δω τον θάνατο του Καντάφι για να το καταλάβω, γιατί απλούστατα το βλέπω καθημερινά στη Χώρα μου από μαθητής Λυκείου ακόμα, και φυσικά γελώ σαρκαστικά όποτε ( πολύ συχνά δυστυχώς ) βλέπω αυτή την τραγική φιγούρα τον νεοέλληνα, να ανακαλύπτει μέσω της πραγματικότητας πόσο ανόητος και φαύλος είναι.

Δεν θα τα απαριθμήσω, μιας και είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε από μόνοι σας οι αναγνώστες του άρθρου δεκάδες τουλάχιστον παραδείγματα που επαληθεύουν δυστυχώς τους ισχυρισμούς μου. Θα κλείσω μόνο με μια ευχή!  Εύχομαι η πλειοψηφία των συμπολιτών μας να κατανοήσει έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, γιατί η Χώρα μας έφτασε εδώ, γιατί μόνο έτσι θα έχει ο Λαός μας μια έστω ελπίδα για ένα αξιοπρεπές μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review