Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αύξηση-σοκ στα κρούσματα του AIDS - του Vpower

Δραματική αύξηση στα κρούσματα AIDS καταγράφεται στη χώρα μας, με τους ειδικούς να αποδίδουν την έξαρση του φαινομένου στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών που μοιράζονται τις σύριγγες αλλά και στην ανεξέλεγκτη πορνεία που έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τα κρούσματα εφέτος είναι αυξημένα κατά 53% σε σχέση με πέρυσι, ενώ σε ό,τι αφορά τους χρήστες η αύξηση ξεπερνά το 1.250%. Ο Α. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν 100.000 σύριγγες στους τοξικομανείς, αλλά προσωπικά ελπίζω να μην επιθυμεί χειροκρότημα γι' αυτή του την πράξη, εξάλλου τι να πεθάνεις Σάββατο, τι Κυριακή πρωί που λέει κι ο Λαός!

Είναι και αυτή μια από τις αθέατες επιπτώσεις της κρίσης, που έχει συνέπειες όμως πολύ βαρύτερες από τις οικονομικές, μιας και πλήττει ανθρώπους στην πλέον παραγωγικότερη ηλικία. Το Κράτος που συνηθίσαμε δεκαετίες ολόκληρες να αδιαφορεί για τους νέους, σήμερα γίνεται ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία τους , χάρη στα αδιέξοδα που παράγει.

Δεν είναι οι ναρκομανείς που επέλεξαν το θάνατό τους ούτε οι πόρνοι , είμαστε εμείς που ακούμε καθημερινά αυτό το παράλογο, και εμβαπτισμένο στη διαφθορά Κράτος, να ανακυκλώνει την ξετσιπωσιά και την θρασύτητα του, παράγοντας μόνο αδιέξοδα και οδηγώντας τους νέους στην αυτοκαταστροφή. Κι ας αναρωτιόμαστε "Εγώ τι φταίω?", δεν πείθουμε κανένα. Φταίμε δια της παραλείψεως, και της φαυλότητας που επιβάλαμε ως εκλογείς στην πολιτική ζωή του τόπου. Η δική μας ευκολία και η αδιαφορία έγινε η θηλιά στο λαιμό αυτών των ανθρώπων. Το κρίμα στο λαιμό μας, κύριοι ασχέτως αν παραδέχεστε την συν ευθύνη σας λεκτικά !!! Κατά βάθος γνωρίζετε πως έχω δίκιο κι αυτό μου φτάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review