Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Το παρασκήνιο της επιλογής του υποψήφιου υπό προθεσμία Πρωθυπουργού, και τα αδιέξοδα του λαϊκίστικου παρελθόντος μας - του Vpower

Σκεφτείτε να έπρεπε κάποια στιγμή να εξηγήσετε στο παιδί σας, ότι ο κακός λύκος του παραμυθιού τελικά δεν ήταν όσο κακός υποθέταμε. Πως η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας ήταν αλκοολική και δεν πέθανε επειδή την έφαγε ο κακός ο λύκος αλλά από κύρωση του ήπατος. Σας φαίνεται αστείο?




Κι όμως αυτό εξηγεί τα διλήμματα που αντιμετωπίζει το πολιτικό μας σύστημα σήμερα!

Ο Λ.Παπαδήμος δεν κάνει γιατί έκανε το έγκλημα να είναι τραπεζίτης, ο Γιαννίτσης γιατί έκανε το έγκλημα ότι προσπάθησε στο παρελθόν να εξυγιάνει τα ασφαλιστικά ταμεία μας.....  κ.ο.κ.

Οι νταβατζήδες της πολιτικής ζωής του τόπου μας έκαψαν έναν έναν όσους χαίρουν εκτίμησης στο εξωτερικό, και με το πανίσχυρο όπλο του λαϊκισμού εκτέλεσαν κάθε πιθανότητα συναίνεσης στη Χώρα.

Άντε τώρα να πεις ότι τόσα χρόνια , εσύ που με πρόσχημα το συμφέρον του Λαού πέταγες λάσπη ακατάσχετα , στην πραγματικότητα απλά έκαιγες κάθε ελπίδα μας στο βωμό των ανίερων δημοσίων σχέσεών σου! Άντε δηλαδή να πεις τι ? Ότι τη Γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας την έφαγες εσύ κι όχι ο Λύκος? Από την άλλη βέβαια μπορείς να πεις ότι δεν την έφαγες ούτε εσύ ούτε ο Λύκος, μπορείς να κατηγορήσεις τη γιαγιά ότι ήταν αλκοολική και πεις ότι πέθανε από κύρωση του ήπατος. Και μάλλον αυτό μόνο μπορείς να κάνεις πια πολιτικό κατεστημένο της Χώρας μας......  άντε λοιπόν, Θεός σχωρέσ' την, την αξιοπρέπεια της Χώρας μας, ήταν καλή η καημένη αλλά έπινε πολύ.........!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review