Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σε οριακά κρίσιμο σημείο....... του Vpower

4 ημέρες τώρα, υπομένουμε τα Παπανδρεικοβενιζελικά ψέμματα και βλέπουμε την διεθνή κοινότητα να κοιτάζει πια τη Χώρα μας, όχι πια με το ύφος που αρμόζει σε οποιοδήποτε ανεπρόκοπο και διεφθαρμένο Λαό, αλλά με τον οίκτο που ταιριάζει στις Χώρες του τρίτου κόσμου.

Κάποτε που πίστευαν ότι δεν αξίζουμε τέτοια τύχη, μας κατήγγειλαν ως αναξιόπιστους και διεφθαρμένους, τώρα πια σιωπή! Μια απαξιωτική σιωπή που αρμόζει στον ζητιάνο - αν μπορείς δώσε του τίποτε αλλιώς απλώς απομακρύνσου! Αυτό άλλωστε σηματοδοτεί και η ομιλία της Μέρκελ περί ανάγκης δημιουργίας Ευρώπης 2 ταχυτήτων, αυτό σηματοδοτεί και το χθεσινό άρθρο της Le Monde. H υγιής Ευρώπη τινάζεται σαν τον ταύρο που προσπαθεί απ' τα τσιμπούρια.........

Στην περίπτωσή μας ειδικά δεν τσιγκουνεύτηκαν καθόλου, και μας συνέδραμαν σε ότι υστερούσαμε, καθώς μας δάνεισαν σε ζεστό, μετρητό χρήμα, σε αξιοπιστία αναλαμβάνοντας τις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του δικού μας χρέους (βλέπετε όποτε άνοιγε το στόμα του ο Γιωργάκης γελούσε διεθνώς και το παρδαλό  ερίφιο!), σε τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες απασχολώντας ειδικούς, σε παρέμβαση στις αγορές, αγοράζοντας δικά μας πτωχευμένα ομόλογα σαν να επρόκειτο για πραγματικής αξίας χρεόγραφα, αλλά εις μάτην! 

Όλα αυτά αποδείχθηκαν πολύ λίγα, για ένα Λαό που διοικείται από τους συνδικαληστοσυμμορίτες, πολύ λίγα για ένα Λαό που στον καιρό της κονόμας εκτιμούσε τη σιγουριά του Δημοσίου, και στον καιρό της κρίσης περιμένει απ' το Δημόσιο μιας και δεν δουλεύει τίποτε άλλο. Σε ένα Λαό που προτιμά να τον φάει η αρκούδα καθήμενο, αρκεί να μη βγάλει αυτός το φίδι απ' την τρύπα! Σε ένα Λαό που θυσίασε με χαρά την πιστοληπτική ικανότητα των επόμενων γενεών, και τώρα που ανακάλυψε ότι αυτό δεν έφτασε, ζητά δια της χρεοκοπίας να πουλήσει τις επόμενες γενιές όσο όσο!

Σήμερα είναι η D-day και αμφότεροι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός θα πρέπει να ξέρουν , ότι ή θα ανακοινώσουν τον Λ.Παπαδήμο και θα του δώσουν την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, ή του περιμένουν Δίκες για εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους, τα μικροπολιτικά παιχνίδια τους τώρα πια, δεν διακυβέβουν το μέλλον της Χώρας μόνον, αλλά και την προσωπική τους επιβίωση.

Και μη βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε υβρεολόγιο η κινδυνολόγο, καθώς αυτό μέλλον πιστεύω πραγματικά ότι αξίζει σε όσους απεργάστηκαν και εκτέλεσαν τα σχέδια χρεοκοπίας της Χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review