Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Ο εναλλακτικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε! του Vpower

1) Τροποποιήθηκε η σχετική νομοθεσία και απαγορεύεται πλέον να συλλαμβάνονται τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα οι φέροντες τα ονόματα Γερβάσιος, Νικάνωρ, Πατάπιος, Ευτύχιος, Εφραίμ, Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ.

2) Το ίδιο ευεργέτημα επεκτάθηκε και καλύπτει πλέον 365 ημέρες τον χρόνο τους φέροντες το όνομα Μάκης.

3) Απετράπη την τελευταία στιγμή η έκδοση διακοινώσεων διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τη σύλληψη του μοναχού Εφραίμ, εκ μέρους των δημοκρατιών της Λευκορωσίας, της Ζανζιβάρης και της Βόρειας Κορέας (παρά το μέγα πένθος της).

4) Αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Διεθνή Ενωση Αγωνιζομένων της Πολιτικής και του Πνεύματος η συμβολή των επίδοξων διαδόχων του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στη μεγάλη συζήτηση για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη και εν Ελλάδι και αποδόθηκαν μάλιστα τα προσωνύμια «Μπερνστάιν» (κ. Χρυσοχοΐδης), «Κάουτσκι» (κ. Λοβέρδος) και «Ρόζα Λούξεμπουργκ»
(κ. Διαμαντοπούλου).

5) Διευκρινίστηκε οριστικά και αμετάκλητα ότι το PSI δεν έχει καμία σχέση με το «CSI Μαϊάμι», το «CSI Νέα Υόρκη» και γενικώς με κανένα από τα σίριαλ που προβάλλει η ελληνική τηλεόραση και λήγουν σε «Ι».

6) Ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή, κατά το πρότυπο του γαλλικού νόμου περί «γενοκτονίας των Αρμενίων», τροπολογία που ορίζει ότι «η Ανάπτυξη είναι καλό και η Υφεση κακό πράγμα».

7) Είναι σε εξέλιξη πρωτοβουλία συντρόφων, αγωνιστών του κοινωνικού μετασχηματισμού κ.λπ. για την υπαγωγή στη ρύθμιση της παραγράφου 2 και του ονόματος Κίμων.

8) Απαγορεύεται πια να μιλάμε για τα απαιτούμενα της τρόικας και του Δ.Ν.Τ. καθώς τη δουλειά αυτή αναλαμβάνει το βαθύ κομματικό Κράτος. Όποιος ξαναπεί ότι η Κυβέρνηση τροποποιεί τα λεγόμενα των δανειστών, με σκοπό να εξοντώσει τον υπόλοιπο Λαό (όσους δεν ανήκουν στην πολιτική της πελατεία) , θα μαστιγώνεται στην πλατεία Συντάγματος δια παραδειγματισμό.

9) Κατάσχονται όλα τα αντίτυπα του Συντάγματος και ξεχάστε ότι μαθήματα Συνταγματικού δικαίου έχετε κάνει στη ζωή σας. Στο εξής μόνο ότι ανακοινώνει ο Βενιζέλος θα είναι Συνταγματικό. 

10) Απαγορεύεται η διακίνηση γιαουρτιών, νεραντζιών, αυγών, ειδών καγκελοποιείας και κομματιών μπετόν αρμέ, στις συναθροίσεις των πολιτών. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τις διατάξεις της παραγράφου 8.

11) Όλοι οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κατά τόπους Εφορίες για να γίνει η αλλαγή του αριθμού φορολογικού μητρώου.

Έτσι όσοι είναι δημ. υπάλληλοι , δημοσιογράφοι, κληρικοί, φαρμακοβιομήχανοι, εκδότες, ή μεσάζοντες σε αγορές του Κράτους θα αποκτούν νέο ΑΦΜ κατηγορίας Α'

Όσοι είναι συγγενείς των παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν ακόμα στο club θα αποκτούν ΑΦΜ Β' κατηγορίας.

Για όλους τους υπόλοιπους δεν ισχύει καμιά αλλαγή στον ΑΦΜ σας , αλλά μιας και θα κάνετε τον κόπο να έρθετε μέχρι τις εφορίες μας, καλό θα είναι να φέρετε και το πρώτο νοίκι της διαμονής σας στη Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review