Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ζητείται Ελπίς..... ....διαχρονικά. του Vpower

     Νέα κόμματα - κινήματα , από δυσαρεστημένους  των παλαιών κλικών της διαφθοράς, Εθνοσωτήρες ορθόδοξοι και φρουροί των παραδόσεων, αγκαλιασμένοι με άλλους της ψευτοπρωτοπορείας και του δήθεν μοντερνισμού, φελλοί κι απατεώνες συμπλέκονται σε μια πολιτική σκηνή που μόνη της προϋπόθεση έχει το θράσος και την υποκρισία που απαιτεί κάθε κοινό παραπλανημένου δήθεν Λαού που σέβεται τον εαυτό του.

    Με τέτοιο Λαό πως να υπάρχει ελπίδα? 
Ο καημένος Ελληνικός Λαός δεν ήξερε πως κέρδιζαν τις συμβάσεις έργων οι εταιρίες που συμμετείχαν στους δήθεν διαγωνισμούς, δεν ήξερε ότι ότι το δικαίωμα του κάθε Έλληνα να ασκεί το επάγγελμα της επιλογής του ανεμπόδιστα από το Κράτος, είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο, δεν ήξερε ότι μέσω των διορισμών στο Δημόσιο συντελείται η κλοπή των χρημάτων των δικών μας, των παιδιών, κι εγγονιών μας, δεν ήξερε ότι για περισσότερα από 30 χρόνια το Κράτος μας είχε συνεχώς ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, δεν ήξερε ότι την τριετία 1999-2001 εξαφανίστηκε το 60% του χρηματικού αποθεματικού της Χώρας στο εξωτερικό (με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της ΤτΕ )
Δεν ήξερε , δεν ήξερε, ........  αλλά τώρα που ζορίζεται φωνάζει............

Με τέτοια αναξιοπιστία πως να υπάρχει ελπίδα? 
Με ένα Κράτος που χρησιμεύει στον Τσάβεζ (και καλώς πράττει) ως παράδειγμα κάθε φορά που συλλαμβάνει διεφθαρμένους κρατικούς αξιωματούχους του, (λέει χαρακτηριστικά: Δεν θα επιτρέψω στα διεφθαρμένα κοράκια να καταντήσουν τη Χώρα μου Ελλάδα!) με μια αξιοπιστία χειρότερη των κεντροαφρικανικών Κρατών μιας και τα Nigerian Statistics χαίρουν διεθνώς μεγαλύτερης αξιοπιστίας από τα Greek Statistics  και δικαίως......

Με τέτοια Δικαιοσύνη πως να υπάρχει ελπίδα?
Οι υποθέσεις που βγάζουν μάτια για επί παραγγελία δικαστικές αποφάσεις που αντιβαίνουν στο Σύνταγμα, τους νόμους και την κοινή λογική ακόμα ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες και βρίσκονται αρχειοθετημένες στα γραφεία του Δ.Σ.Α. μάλιστα συχνά στο παρελθόν ο Δ.Σ.Α. απειλούσε με αυτές το δικαστικό Σώμα, κάτι που δεν κάνει πια μιας και τώρα απειλείται συνολικά η πίτα και το θέμα δεν είναι η ποσόστωση. Όχι οτι τις χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ποια Δικαιοσύνη έχουμε, μας εξήγησε πρόσφατα η Ελληνική Δικαιοσύνη το ποιόν της όταν έβαλε στο αρχείο την υπόθεση της Δ.Ε.Κ.Α. μια υπόθεση που στέρησε απο τα ασφαλιστικά μας ταμεία περισσότερα απο τα μισά αποθεματικά τους, αφου αυτά γίναν αέρας στο Χ.Α.Α. απο την τότε Κυβέρνηση Σημίτη. Μήπως υπάρχει κανείς απο εσάς που να μη καταλαβαίνει γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη δέχθηκε το χαρακτηρισμό Λιμνοθάλασσα για την Λίμνη Βιστωνίδα στο πρόσφατο σκάνδαλο Βατοπεδίου. Τιμωρήθηκε μήπως κανείς? 

Με τέτοια Παιδεία πως να υπάρχει ελπίδα?
Χιλιάδες οι πτυχιούχοι τουρίστες στα πρώην ανατολικά Κράτη που ελέω μέσου αναγνώρισαν τα πτυχία τους στο ΔΙΚΑΤΣΑ και σήμερα κοροϊδεύουν οι αναλφάβητοι την κοινωνία που τους ανέχεται παριστάνοντας τους καθηγητές και τους δασκάλους. Η παραπαιδεία στην Ελλάδα της δωρεάν παιδείας είναι κατα πολύ ακριβότερη της Αμερικανικής Ιδιωτικής παιδείας και το Καραγκιοζλίκι μας δεν συμμαζεύεται.....

Με τέτοια Υγεία πως να υπάρχει ελπίδα?
Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες για χρηματισμό γιατρών, για άσκοπες συνταγογραφήσεις, για ανύπαρκτες εξετάσεις και χειρουργεία, υπερτιμολογήσεις και κλοπές φαρμάκων κι εξοπλισμού νοσοκομείων, πλαστά βιβλιάρια υγείας, ασφαλισμένοι που δίνουν το βιβλιάριο στο φαρμακοποιό που δίνει το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις πλασματικές συνταγογραφήσεις, ανύπαρκτοι εισπράττουν συντάξεις πεθαμένων και δεν τιμωρείται ποτέ κανείς, μαϊμούδες ανάπηροι κ.λ.π. κ.λ.π.

Με τέτοιο Στρατό και Σώματα ασφαλείας πως να υπάρχει ελπίδα?
Πληρώνουμε στην Αττική μόνο περισσότερους από 22.000 Αστυνομικούς και στην Άμεση Δράση δεν εργάζονται ούτε χίλιοι. Στο Υπουργείο δε επί της Κατεχάκη, κάνουν τσιμεντοενέσεις για να αντέξει το βάρος των υπαλλήλων, που αν και εργάζονται Δευτέρα με Παρασκευή, παρόλα αυτά πάνε και 2 ώρες το Σάββατο να πιουν το καφεδάκι τους και να εισπράξουν την πέραν του πενθημέρου αποζημίωση εργασίας. Προσέχουν όμως! γιατί ξέρουν ότι αν πάνε πολλοί μαζί μπορεί το κτίριο να πέσει!
Στην πυροσβεστική πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες πυροσβέστες για να χειροκροτούν τα Canader που δουλεύουν (αν δεν φυσάει και έχει λιακάδα!), ενώ ο Ελληνικός Στρατός αριθμεί περισσότερους ανώτερους κι ανώτατους αξιωματικούς κι από τον Αμερικανικό ακόμα, ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει κι Ερντογάν στην Τουρκία και κρατάει το στρατιωτικό κατεστημένο των γειτόνων στο γύψο!

Με τέτοια Φορολογία πως να υπάρχει ελπίδα?
Κατεστραμμένα και μη λειτουργικά αρχεία φορολόγησης, υπάλληλοι που κυνηγούν τα ποντίκια των υπολογιστών με το σκουπόξυλο, διαφθορά και λεηλασία του Κράτους με την κλοπή των επιστροφών του Φ.Π.Α. ανικανότητα είσπραξης των φόρων, χάρες  σε μεγαλοοφειλέτες και κατασχέσεις σε γέρους συνταξιούχους των 200 € , οριζοντίωση των φόρων και εκβιασμοί δια της παύσης παροχής ηλεκτροδότησης στους αδύνατους συμπολίτες μας, ένα Κράτος που μετατρέπει τον Παλαιοκώστα σε Ρομπέν των Δασών, και είναι τόσο πολύ ένοχο που τρέμει ( και καλά κάνει και τρέμει) στις φωνές του Γκλέτσου και του οποιουδήποτε την αυτοδικία.

Δεν υπάρχει λοιπόν λοιπόν ελπίδα.........  ή μήπως όχι?
Υπάρχει, είναι το μόνο φάρμακο που ανασταίνει διαχρονικά τους 'Ελληνες, είναι η πείνα, η χρεοκοπία και ο καταναγκαστικός εξορθολογισμός που επέρχεται πάντα μετά από κάθε δυνατό χαστούκι....

Να μη βρίζουμε λοιπόν την κρίση, να μην καταριόμαστε τα ξένα δημοσιεύματα να μην ζητάμε νέα δάνεια, να μην ζητιανεύουμε γιατί η κρίση δεν ήρθε τώρα, υπήρχε ανέκαθεν και μόνο αν κορυφωθεί θα φύγει, μιας κι αλλιώς δεν είμαστε άξιοι να βάλουμε μυαλό.

Ζήτω λοιπόν κρίση κι εύχομαι σύντομα να κορυφωθεί μπας κι επιτέλους αποκτήσουμε κι εμείς Κράτος που θα υπάρχει για μας και όχι για να μας απομυζούν οι κλίκες.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review