Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ένας Μπαμπινιώτης..... δε φέρνει την Άνοιξη - του Vpower!

Στο Υπουργείο που την τρέχουσα σχολική χρονιά απέτυχε να διανείμει τα Σχολικά βιβλία, για πρώτη φορά (ούτε η Χούντα, ούτε το χρηματιστηριακό μεθύσι των ετών 1999-2000 δεν είχαν οδηγήσει σε τέτοια αποτυχία), τοποθετήθηκε ο Καθηγητής κ. Γ.Μπαμπινιώτης. Δε λέω εύστοχη και εκ των προτέρων πετυχημένη επιλογή, ο άνθρωπος αυτός έχει μόνος του περισσότερο κύρος από το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Χώρας. Μιλάει μόνο γι όσα γνωρίζει καλώς, έχει ήθος και αξιοπρέπεια, χρωστά την επιτυχία του στην εργατικότητα και την ανωτερότητα του πνεύματός του, είναι ξένος με ότι έχουμε μέχρι τώρα συνηθίσει, δηλαδή τόσο ξένος, που θα τον έλεγε κανείς και εξωγήινο σ' αυτή τη Χώρα.

Προσπάθησα σκληρά να βρω μειονεκτήματα αλλά συνεχώς έπεφτα σε επαίνους και διακρίσεις, ωστόσο μετά από πολλούς κόπους βρήκα ένα μειονέκτημα που δε θα του το συγχωρήσουν ούτε οι υπάλληλοι του Υπουργείου, ούτε ο Τύπος, ούτε κατ' επέκταση ο Ελληνικός Λαός. Έχει ανεξαρτησία κινήσεων μιας  δεν χαμπαριάζει από εκβιασμούς ψήφων, και δεν του προσδίδει η καρέκλα τίποτε, για να μην πω πως του αφαιρεί κιόλας.

Δεν περιμένω λοιπόν να πετύχει τίποτε, όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι την κρίση του και τη θέλησή του αλλά γιατί όπως λέει κι ο Λαός ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Κάποτε ήρθε να μας Κυβερνήσει αυτός που έγραψε το Ελβετικό Σύνταγμα, και τελικά για τις υπηρεσίες του τον πληρώσαμε με σφαίρες....

Αν δεν γίνει Καραγκιόζης, τι μέλλον έχει σ' αυτή την καρέκλα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review