Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γιατί θα ψηφίσω Δράση - του Μιχάλη Μποδούρογλου

Η ΔΡΑΣΗ ζητάει την ψήφο μου με ήθος γιατί μιλάει τη γλώσσα της κοινής λογικής χωρίς λαϊκισμούς και υποσχέσεις, χωρίς ανάμειξη στις καταστροφικές διαπλοκές του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος που το «σύστημα» πολεμά τη ΔΡΑΣΗ και δεν την αναφέρει ούτε καν στις δημοσκοπήσεις. Έχει προτάσεις σαφείς, ρεαλιστικές, προσαρμοσμένες στις νέες δύσκολες συνθήκες που ζουν οι Έλληνες. 

 Ο Στέφανος Μάνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα που ωφελούν την Ελλάδα. Είναι ο μόνος πολιτικός που έχει σταθερές απόψεις στον πολιτικό του λόγο από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Σήμερα, η κυβέρνηση τρέχει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις γιατί είναι αυτές που θα φέρουν άμεσα λεφτά στον κρατικό κορβανά, όμως, το 1993, ήταν μόνο ο Μάνος που είχε το πολιτικό κριτήριο να επιλέξει τη λύση των ιδιωτικοποιήσεων για την Ελλάδα. Εάν τότε του είχε επιτραπεί να εφαρμόσει τις προτάσεις του, είμαι σίγουρος ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετικές.

 Ακόμη και 16 χρόνια μετά, το 2009, αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε υλοποιήσει τις προτάσεις του Μάνου, πιστεύω ότι σήμερα η Ελλάδα θα ήταν σε τροχιά ανάπτυξης. Θέλω πια να με εκπροσωπούν στη Βουλή άνθρωποι έμπειροι στον πολιτικό στίβο, που δεν θέλουν εξουσία για να κερδίσουν οι ίδιοι μόνο, αλλά για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του κάθε Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review