Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τι μας κοιτάς ρε προδότη..... του Vpower


   Αυτός ο τύπος, που πρόδωσε τα πιστεύω αιώνων του Λαού του, έχει τελικά μεγάλο θράσος. Δεν είναι μόνο το δικό μας μειοψηφικό και διεφθαρμένο Κράτος που μισεί, αλλά πρόσφατα άρχισε να απειλεί και το αδελφό του δικού μας καθεστώς της Συρίας! Τελικά όπου βλέπουν Αντιαμερικανικό Σοσιαλισμό επιτίθενται οι νεοταξίτες ιμπεριαλιστές. Δήλωσε ο Ερντογάν  ότι θα πάρει μέτρα, επειδή μερικές σφαίρες ξεκίνησαν από το Συριακό έδαφος, και εντελώς τυχαία χτύπησαν αμάχους Σύριους που περιθάλπει η Τουρκία εντός του εδάφους της!

  Ώρες είναι τώρα να αρχίσει και να μας απειλεί με επίθεση αν δεν απολύσουμε άμεσα 200.000 Δ.Υ. μαχητές του σοσιαλισμού και Ιερές αγελάδες της Χώρας. Βρε ιερόσυλοι, στην Ινδία παιδάκια πεθαίνουν της πείνας, αλλά κανείς δεν πειράζει τις Ιερές Αγελάδες, στη Μεσόγειο τι έπαθαν όλοι ξαφνικά και πολεμούν να τις εξαφανίσουν? Δηλαδή δεν ξέρει ο πιο αρχαίος πολιτισμός του πλανήτη ποιο είναι το σωστό και ξέρουν οι χτεσινοί Αμερικανότουρκοι?

   Αν σήμερα ζούσε οποιοσδήποτε από τους Σουλτάνους, εμάς θα αναγνώριζε ως σύγχρονο συνεχιστή της οθωμανικής παράδοσης κι όχι το δικό σου Κράτος κ. Ερντογάν! και πρόσεχε γιατί κατά βάθος η πλειοψηφία του Στρατού της Χώρας σου, ένα Κράτος σαν και το δικό μας ονειρεύεται και όχι αυτό που εσύ έχεις στο μυαλό σου. Άντε μη στείλουμε το Πασόκ στην Τουρκία και δεν αφήσει ούτε Τούρκο για δείγμα αδιόριστο, να σε δούμε μετά τι θα κάνεις....

    ....Α και μην ξεχάσω...  με τα πνευματικά μας αδέρφια τους Κυβερνώντες τη Συρία να μην έχεις και πολλά πολλά......  Άντε να πούμε ξεκινήσατε με το Αδελφό Κόμμα Μπάθ του Ιράκ, Συνεχίσατε με τον Αδερφό Καντάφι, τώρα σας φταίει το Συριακό κατεστημένο, όλο γύρω γύρω το πάτε....  Σύντροφε Μουμπάρακ συγνώμη που δεν ανέφερα του δικούς σου σοσιαληστικούς αγώνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review