Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Τσοχατζόπουλος, η τηλε-Δικαιοσύνη, και οι σκοπιμότητες του Μπάθ Ελλάδος. του Vpower

    Θυμάμαι από την εποχή του Πολέμου στο Ιράκ ότι, συγκλονίστηκα πραγματικά όταν συνειδητοποίησα πόσο πωρωμένο ήταν το απερχόμενο καθεστώς Μπάθ του Σαντάμ Χουσεϊν στο να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα μέχρι το τέλος. Ο Ιρακινός εκπρόσωπος τύπου είχε φτάσει στο σημείο να ισχυρίζεται οτι η μάχη συνεχίζεται με πολλές ελπίδες επικράτησης για το Ιρακινό καθεστώς, ακόμα και την ίδια στιγμή που Αμερικανοί στρατιώτες έλεγχαν και το τελευταίο σημείο της Βαγδάτης, ακόμα και την ίδια στιγμή που εισέρχονταν Αμερικανοί στην αίθουσα με σκοπό να συλλάβουν και τον ίδιο. Δεν με εξέπληξε η γρηγοράδα των Αμερικανών, δεν με εξέπληξε η απότομη κατάρρευση του Ιρακινού καθεστώτος, ήταν η απίστευτη και μέχρι τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής εμμονή στο ψέμα.

    Σήμερα, 11 Απριλίου 2012, συνελήφθη ο κ. Τσοχατζόπουλος  και ομοίως δεν εκπλήσσομαι, απο αυτό καθεαυτό το γεγονός της σύλληψης, ούτε φυσικά απο την επιλογή του προσώπου, αυτό που με εκπλήσσει πάλι και με κάνει να μιλώ για το Ελληνικό Μπάθ που πρέπει να πεθάνει, είναι η περιφρόνηση για μια ακόμη φορά του θεσμικού ρόλου της Δικαιοσύνης, ή αλλιώς η αίσθηση οτι αυτή η πολύ σημαντική και ευαίσθητη Κρατική λειτουργία (βλ. Δικαιοσύνη), χρησιμοποιείται απροκάλυπτα και με αξιοσημείωτη θρασύτητα, από το Ελληνικό Μπάθ στα πλαίσια της δικής του προπαγάνδας, στα πλαίσια της δικής του εικονικής και σαφώς τηλεοπτικής μονάχα Δημοκρατίας.

   Ουσιαστικά με τον όρο Ελληνικό Μπάθ εννοώ ένα ιδιότυπο Ελληνικό παρακράτος που απαρτίζεται κυρίως απο Έλληνες Κρατικούς Λειτουργούς, που μπορεί να τοποθετήθηκαν απο τα διεφθαρμένα Ελληνικά κόμματα εξουσίας, αλλά με τον καιρό ανεξαρτητοποιήθηκαν ουσιαστικά, και σχημάτισαν αυτό τον παρακρατικό μηχανισμό, που μου θυμίζει σε απίστευτο βαθμό το πωρωμένο Ιρακινό καθεστώς που σας περιέγραψα.

   Το Ελληνικό Μπάθ λοιπόν, κατάφερε να συλλάβει τον κ. Τσοχατζόπουλο, ούτε ως απλό πολίτη ούτε ως πρώην Υπουργό, αλλά ως τηλεοπτικό επικοινωνιακό πυροτέχνημα! Απίστευτο? κι όμως έτσι είναι καθώς όπως φάνηκε, η διαδικασία της σύλληψής του δεν προβλέπετο ούτε για άτομο του πολιτικού κόσμου, ούτε για πολίτη, αλλά ήταν ένα τυχάρπαστο κατασκεύασμα της στιγμής, που όπως όπως εκτελέστηκε με σκοπό να δοθούν οι εντυπώσεις μόνον. Ήταν μια ακόμη περίπτωση Δημοψηφίσματος στις Κάννες, μια επικοινωνιακή Ελληνική κοτσάνα δηλαδή, ικανή μόνο να προκαλέσει θυμό, αγανάκτηση, και αποστροφή σε κάθε φυσιολογικό κάτοικο του πλανήτη.
   
  Το Ελληνικό Μπάθ είναι εδώ λοιπόν και κοροϊδεύοντας, τους θεσμούς, ποδοπατώντας την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Έθνους, μας κάνει σαφές ότι είναι τόσο πολύ πωρωμένο κι αμετανόητο που θα μας ρεζιλεύει ανελλιπώς κι αμετανόητα μέχρι τη στιγμή της τελικής εξόντωσης του. Δεν υπάρχει άλλη οδός αξιοπρέπειας, πρέπει να το εντοπίσουμε, και  να το εξολοθρεύσουμε, χωρίς αναβολές. Όσο ζει αυτό, τόσο θα αφρικανοποιείται η Χώρα μας, τόσο πιο αναξιόπιστοι θα φαινόμαστε διεθνώς οι Έλληνες. Θανατος στο Ελληνικό Μπάθ λοιπόν, γιατί μόνο τότε θα αναπνεύσει η Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review