Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Παράγων Διαφθορά που ακόμα και σήμερα θολώνει την κρίση των Ελλήνων! - του Vpower

Αναρωτηθήκατε ποτέ με ποιό τρόπο λειτουργούσαν οι μεχρι τώρα Κυβερνήσεις μας όσον αφορά την επικοινωνία Ελληνικού Λαού και Ε.Ε.? Για να το καταλάβετε καλύτερα, υποθέστε οτι δυο φίλοι, ο Α, και ο Γ αποκτούν οικονομικές δοσοληψίες μέσω ενός τρίτου, του Β.  ο Α πληρώνει και πληρώνεται όπως και ο Γ πληρώνει και πληρώνεται, αλλά τις πληρωμές και τα θέματα της συνεργασίας ανατίθενται στον Β. Ο Β δηλαδή μεσολαβεί σε όλα, και ο Α με τον Γ δεν μιλούν, ούτε συναλλάσσονται ποτέ απευθείας. Αν λοιπόν μάθετε οτι οι Α και Γ τσακώθηκαν, και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, πόσο "δύσκολο" σας είναι να γνωρίζετε οτι στην πραγματικότητα φταίει ο μεσολαβητής, και εν προκειμένω κλέφτης Β ? Στη ζωή θα το έχετε δεί πολλές φορές να συμβαίνει, στην πολιτική γιατί ακόμα κοιμάστε? 

Η Ελληνική Κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο κλέφτης διαμεσολαβητής μεταξύ του Ελληνικού Λαού και της Ε.Ε. πόσο δύσκολο σας είναι να το καταλάβετε? Θα μου πείτε, μα τα Μ.Μ.Ε. κατηγορούν την Τρόικα αλλά ποιόν θέλατε ανόητοι να κατηγορήσουν, τον εαυτό τους μήπως? Η κακιά Μέρκελ που φορά το ίδιο ταγιεράκι δυο φορές κ.λ.π. κ.λ.π. και όλα αυτά απο το στόμα της δημοσιογράφου Ο.Τρέμη που αν παρατηρήσει κανείς τα χείλη της, αντιλαμβάνεται πλήρως τα προσόντα που την ανέδειξαν, και της επέτρεψαν να έχει περισσότερα ταγιέρ απο τη Μέρκελ! 

Μεταξύ των υποστηρικτών των αντιμνημονιακών κομμάτων σίγουρα υπάρχουν και οι Έλληνες που δεν συμμετείχαν στο φαγοπότι, και οργισμένοι κατα της Τρόικα ζητούν έξοδο της Χώρας, αλλά οι περισσότεροι είναι οι λαθροθεσίτες του Δημοσίου που ξερουν οτι όπου κι αν πάνε δεν θα βρούν καλύτερο κορόϊδο απο το Δημόσιο που αρμέγουν μέχρι τώρα.

Στην πραγματικότητα πολλοί συμπολίτες μας, δεν καταλαβαίνουν οτι αδίκως επιρρίπτουν τις ευθύνες στην Τρόικα, γιατί η τρόικα δεν κάνει τίποτε άλλο, παρα να λέει το αυτονόητο και τίποτε περισσότερο απο αυτό. Οτι δηλαδή το Ελληνικό Κράτος πρέπει να ξαναγίνει ικανό να πληρώνει τους μισθούς  και τις συντάξεις του με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο, και να πάψει να περιμένει το δανεικό χρήμα. Αν το Κράτος μας δεν αδιαφορούσε στην ισοστάθμιση των Προϋπολογισμών του (οσον αφορά το πρωτογενές έλλειμμα έστω) τότε δεν θα φτάναμε ποτέ σ'αυτό το χάλι! 

Το παιχνίδι της αλλίωσης των στατιστικών δεδομένων και των αριθμών συνεχίζεται, μπορεί σε διεθνές επίπεδο η Ελλάδα να μην μπορεί να ισχυριστεί τίποτε αλλά η κοροϊδία των πολιτών όσον αφορά τα στατιστικά νούμερα καλά κρατεί και όσο πάει και θεριέυει: 

Παράδειγμα, οι λίστες με τα ποσοστά δημοσίου χρέους των Κρατών της Ε.Ε.: Ποιός είναι αυτός που στα πλαίσια της Κρατικοδίαιτης προπαγάνδας δεν άκουσε τον ισχυρισμό οτι δήθεν η Γερμανία χρωστάει περισσότερα? Συγκρίνουν οι απατεώνες ένα Κράτος που δανείζεται με ΑΡΝΗΤΙΚΟ επιτόκιο με την Ελλάδα των εορτοδανείων ? Κι όμως παρά το προφανές παράλογο των ισχυρισμών τους το κόλπο στην κοινή γνώμη πιάνει...

Ο αριθμός των Δ.Υ. για παράδειγμα είναι ενας ακόμα λόγος προπαγάνδας. Λένε 768.000 ήταν οι Δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με την απογραφή! Αυτό που δεν λένε βέβαια είναι οτι σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπάλληλοι όλων των ΔΕΚΟ (πάνω απο 200.000) ούτε των Νομικών Προσώπων που συνέστησε το Κράτος. 

Το μπαλάκι με τα χρέη των Δ.Ε.Κ.Ο που δεν αποδέχονται οτι αυτά αποτελούν χρέη του Κράτους είναι ακόμη ένα παράδειγμα προπαγάνδας χαρακτηριστικής της κατάστασης. Λένε γιατί τα χρέη του Ο.Σ.Ε. να βαρύνουν τα χρέη του Ελληνικού Κράτους? Γιατι ο Ο.Σ.Ε. είναι το Δημόσιο ανόητε γι' αυτό, ξέρεις πολλές εταιρίες να δαπανούν  για μισθοδοσία τετραπλάσια ποσά απο αυτά που ακαθάριστα εισπράττουν? Με ποιά λογική ζητάς να θεωρείται ο Ο.Σ.Ε. επιχείρηση της Ιδιωτικής και όχι της Δημόσιας Οικονομίας, τη στιγμή που γνωρίζεις πολύ καλά οτι ποτέ δεν λειτούργησε με τα κριτήρια της Ιδιωτικής Οικονομίας.

Ουσιαστικά Ο Έλληνας ακόμα δεν κατάλαβε (μετά απο πολλή πλύση εγκεφάλου και μισθωμένη Κυβερνητική Προπαγάνδα) τη μεγάλη αλήθεια! Οτι δηλαδή ανεξαρτήτως μνημονίου, τα κριτήρια και οι στόχοι του μνημονίου πρέπει να τηρηθούν, είτε εντός είτε εκτός της Ευρωζώνης. Ότι κανένα Κράτος δεν επιζεί αν έχει τετραπλάσιους Δ.Υ. απο αυτούς που αντέχει η Οικονομία του, και κανένα Κράτος δεν επιζεί, αν χρεοκοπήσει τη στιγμή που εισάγει το 70% των τροφίμων που καταναλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review