Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο σημαντικότερος λόγος, που επέτρεψε στη Χ.Α., ΝΑ διατηρήσει τις δυνάμεις της - του Vpower

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι χαρακτήρα κουβαλάει αυτός που πετάει ποντικοφάρμακο στη δεξαμενή ύδρευσης ενός χωριού? Αυτός απασχολεί για χρόνια ανασφάλιστο προσωπικό μήπως? Αυτός που με ψευδή και πολλές φορές πλαστά έγγραφα ζητά να εισπράξει σύνταξη αναπήρου? Αυτός που όντας πληρεξούσιος είσπραξης σύνταξης, αποκρύπτει το θάνατο του συνταξιούχου? Ο υπάλληλος που εφευρίσκει κολλήματα μέχρι να πάρει το δωράκι του? Ο αστυνομικός που βλέπει μπροστά του παρανομίες αλλά δεν ενεργεί γιατί ποιος μπλέκει τώρα? Ο Δικαστής που αθωώνει τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς υπεύθυνους του σκανδάλου της Δ.Ε.Κ.Α. το οποίο εξαφάνισε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων?... και χιλιάδες άλλοι ακόμα χαρακτήρες αντικοινωνικών και διεφθαρμένων συμπολιτών μας?

 Όλοι αυτοί, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας έχουν κοινό παρονομαστή το μίσος που τρέφουν για την κοινωνία μας, το τυφλό μίσος για το σύνολο της Χώρας. Αυτό το μίσος τους κινεί και με βάση αυτό λειτουργούν και ψηφίζουν. Σε αυτό το κοινό (όπως και σε κάθε άλλο φανατισμένο με μίσος κοινό) δεν έχουν καμιά θέση τα επιχειρήματα, σε αυτό το κοινό το τραμπούκος ακούγεται σαν φιλοφρόνηση, και η συνολική κοινωνική οπισθοδρόμηση δεν ακούγεται σαν φόβος, γιατί αυτή είναι η ευχή τους. 

Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί επιβιώνουν μέσα από τις παθογένειες του συστήματος, και γι' αυτό το Κράτος που λειτουργεί οργανωμένα, δίκαια και αποφασιστικά είναι ο εχθρός και όχι η ευχή τους. Γι' αυτούς οι Ευρωπαίοι φταίνε γιατί θέλουν να μετρούν, κι όποιος μετρά είναι πάντα ο χειρότερος εχθρός του κλέφτη. Δεν είναι μόνο 7% όλοι αυτοί είναι περισσότεροι από τους μισούς πολίτες, αλλά η Χ.Α. παίρνει μόνο το το 7% γιατί τους υπόλοιπους παίρνουν τα κόμματα εξουσίας χάρη στο πελατειακό Κράτος. 

 Προσπάθησε το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων να τους αποτρέψει, με επιχειρήματα περί τραμπουκισμού, περί φασιστοειδών, περί οπισθοδρόμησης... αλλά στους πολίτες που απευθύνεται η Χ.Α. αυτά είναι ο πόθος, αυτό επιθυμούν για την πατρίδα τους... Δεν πρέπει λοιπόν στο μέλλον να απευθύνεστε σε αυτούς με όρους φυσιολογικού ανθρώπου, κοροϊδέψτε τους τάζοντας περισσότερο πελατειακό Κράτος, γιατί δεν είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι, είναι ζώα που ψηφίζουν είτε απο συμφέρον είτε από μίσος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review