Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ποιοι θέλουν πραγματικά να μας κάνουν Β.Κορέα? του Vpower

  Πολλοί Έλληνες έχουν ακούσει τη φράση: " Αυτοί θα μας κάνουν Β.Κορέα" , και παρόλο που λίγα ξέρουμε γι' αυτή την Χώρα, ωστόσο οι αντιδράσεις δείχνουν έναν αρνητισμό, μια περιφρόνηση! Και δεν έχουν άδικο! Η Β.Κορέα είναι μια Χώρα κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού, μια Χώρα μιλιταριστική και απομονωμένη. Δεν ταξιδεύουν οι πολίτες της, δεν έρχονται σε επαφή με άλλους Λαούς, εμπορικά είναι ανύπαρκτοι, και έχουν χαμηλό επίπεδο ζωής, σχεδόν ανύπαρκτη πρόσβαση στις τεχνολογίες, και γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ουσιαστικά σ'αυτή τη Χώρα ζει το φάντασμα του Στάλιν. Ο απομονωτισμός και η οπισθοδρόμηση είναι μάλλον το ζητούμενο και όχι ο φόβος των ηγετών της, γεγονός που δείχνει φυσικά και το μέγεθος της αδικίας που βιώνει ο Λαός της. 

   Η Χώρα μας δεν υπήρξε ποτέ απομονωμένη, υπήρξε βεβαίως και είναι φτωχή Χώρα (σε  Κρατικά οικονομικά μεγέθη), υπήρξε σαφώς και είναι οπισθοδρομική, αλλά ποτέ δεν υπήρξε απομονωμένη. Οι Έλληνες χάρη στην παράδοση της εμπορικής τους ναυτιλίας, πάντα έρχονταν σε επαφή με άλλους Λαούς, γι' αυτό άλλωστε πάντα είχαμε μεγάλη διασπορά, γι' αυτό άλλωστε γεμίσαμε τον κόσμο με μετανάστες. Ευτυχώς (πιστεύω) ο απομονωτισμός, παρόλο που πολλοί επιδίωξαν να τον επιβάλλουν στη Χώρα μας, στην ουσία ποτέ δεν λειτούργησε. 

   Στις μέρες μας ωστόσο, το διεφθαρμένο κτήνος που ανέκαθεν κατέτρωγε τις σάρκες των πολιτών της Χώρας, προσπαθεί ύπουλα και περισσότερο επικίνδυνα από ποτέ να απομονώσει την Χώρα μας, και αποκόπτοντας  την Ελληνική Οικονομία στην αρχή, από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές, να συνεχίσει αποκόπτοντας και τον Ελληνικό Λαό απ' τους υπόλοιπους! Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε το Κ.Κ.Ε. δεν είναι εκεί ο κίνδυνος, το Κ.Κ.Ε. μπορεί να θέλει να μας οδηγήσει στον οικονομικό απομονωτισμό, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να επιχειρήσει να μας κάνει Β.Κορέα. Βλέπετε στο Ελληνικό κομμουνιστικό κόμμα υπάρχει ένα επίπεδο αξιοζήλευτο, και μια συνέπεια που εκτιμώ πως ποτέ δεν θα επέτρεπε ένα τέτοιο κατρακύλισμα. Εξάλλου η εκλογική του δύναμη είναι τόσο ισχνή, και ο βαθμός κατανόησης που απαιτεί από το Λαό τόσο υψηλός, που ας μη γελιόμαστε, δεν θα επαληθευτούν ποτέ οι επιδιώξεις τους. 

  Ας έρθουμε λοιπόν πίσω να εξετάσουμε ποιος επιθυμεί ένα τόσο προδοτικό και διεφθαρμένο μέλλον για την Χώρα μας? Μια μεγάλη μερίδα πολιτών (υπολογίζω μαζί με όσους επηρεάζουν γύρω στο 1/3 των πολιτών) συνειδητά επιλέγει να ανήκει σε ένα κόμμα, που αν και δεν συμμετέχει στις εκλογές, αν και δεν έχει γραφεία, αν και δεν φαίνεται πουθενά, ωστόσο αυτό κρίνει τις τύχες και επιβάλλει τις επιλογές του στα υπόλοιπα 2/3. Είναι το κόμμα του πελατειακού Κράτους, στο οποίο ανήκουν όλοι οι Έλληνες υπέρμαχοι του Κρατισμού, όλοι οι Έλληνες που δεν θέλουν να ακούνε τίποτε άλλο εκτός από διορισμούς κι επιδοτήσεις. Το εκλογικό αυτό κοινό, παρόλο που στις μέρες μας δεν έχει ούτε την αίγλη, ούτε την αποδοχή που είχε παλιότερα, ωστόσο ακόμα είναι αρκετά ισχυρό, εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι αποτελείται συνήθως από λαθροθεσίτες αμόρφωτους, κομματικά βολεμένους κηφήνες. Σε μια ανοιχτή οικονομία ίσων ευκαιριών, οι περισσότεροι απο αυτούς δεν θα ήταν καν ικανοί να επιζήσουν, γι' αυτό και πολεμούν κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού με λυσσώδη μανία.

    Η λογική δεν έχει αντίκρισμα όταν συνομιλεί κανείς μαζί τους, τα επιχειρήματα τα ακούν με μόνο σκοπό να τα παρερμηνεύσουν και να σε συκοφαντήσουν, τι επιχειρήματα ανθρωπισμού, ηθικής και αξιοκρατίας να πει κανείς σ' αυτόν που δεν ξέρει τίποτε άλλο να κάνει εκτός από το να είναι νταβατζής της πουτάνας Κράτος? Χαρακτηριστικό παράδειγμα  η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, η δίκαιη φορολόγηση των εισοδημάτων, η μείωση των Κρατικών δαπανών, η τιμωρία των δικαιούχων μαϊμού αναπηρικών συντάξεων, η φυλάκιση όσων εκταμίευσαν χρήματα από συντάξεις πεθαμένων ασφαλιζομένων, η διερεύνηση των σκανδάλων του χρηματιστηρίου της Δ.Ε.Κ.Α. της SIEMENS, του C4i κ.λ.π.  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ (παρόλο που ψευτοκαμώνονται πως παλεύουν δήθεν για μερικά από αυτά) . 

   Δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι αυτοί καταδυναστεύουν τις προοπτικές της Χώρας για να καρπωθούν τα οφέλη. Η Ελληνική Ιστορία βρίθει ανάλογων παραδειγμάτων, και δεν έχω καμιά ανάγκη να σας πω για τον εμφύλιο (κατεβάστε τα όπλα ηλίθιοι!) 

Το 1881 προσαρτήθηκε απο την Ελλάδα η Θεσσαλία, και η Κυβέρνηση Αλέξανδρου Κουμουνδούρου είχε τότε 2 επιλογές:

 1) να συγκεντρώσει όλη τη την καλλιεργήσιμη Γη και να την αναδιανείμει.

 Η συνθήκη προσάρτησης το απαγόρευε βέβαια αλλά χιλιάδες άλλα παραδείγματα υπάρχουν όπου η Χώρα μας με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ξέφευγε από τέτοιου είδους κολλήματα , θα μπορούσε λοιπόν να την αναδιανείμει με τρόπο δίκαιο και παραγωγικό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για φτηνότερο και περισσότερο ψωμί, σε μια Ελλάδα που αντιμετώπιζε και τον υποσιτισμό τότε.

2) Να σεβαστεί το Τουρκικό γαιοκτητικό καθεστώς.

   Η Ελληνική Κυβέρνηση τότε είχε το εξής πρόβλημα: αν σεβόταν το γαιοκτητικό καθεστώς των Τούρκων δεν θα παραγόταν αρκετό χρήμα για τις μίζες των πολιτικών, αν έκανε απαλλοτρίωση και αναδιανομή της Γης , ακόμα χειρότερα! Τι έκανε λοιπόν? 

Ανάγκασε τους Τούρκους κατόχους τσιφλικιών, να τα πουλήσουν όσο όσο σε παρατρεχάμενους, με απειλές δήμευσης κ.λ.π., κατόπιν σεβάστηκε πλήρως τις συναλλαγές αυτές και τις κατοχύρωσε νομοθετικά τόσο πολύ, που ούτε Λίμνες και ποτάμια δεν γλύτωσαν, και τέλος επέβαλλε τεράστιους δασμούς στην εισαγωγή δημητριακών. Έτσι οι παρατρεχάμενοι βρέθηκαν με τεράστιες περιουσίες (αγορασμένες κοψοχρονιά) . 


Βέβαια ο αγρότης της Θεσσαλίας (και της υπόλοιπης Ελλάδας!)  έτρωγε ακριβότερο ψωμί από πριν, αλλά ποιός χέστηκε?

Ο Απατεώνας λοιπόν Κουμουνδούρος είδαμε τι έκανε και πόσα εκατομμύρια Ελλήνων πλήρωσαν με πείνα τις διεφθαρμένες του επιλογές, αλλά τι μ' αυτό? Και δικαιώθηκε η παλιανθρωπιά του, (βλ. Πλατεία Κουμουνδούρου) και ακόμα και σήμερα χιλιάδες Έλληνες είναι έτοιμοι να με κατηγορήσουν που τολμώ να σκαλίζω την Ελληνική Ιστορία και να διαταράσσω τον ύπνο των Πατριδοκάπηλων.

-Ας δούμε όμως ένα ακόμη παράδειγμα που δείχνει πως οι πατριδοκάπηλοι κρατικιστές ανέκαθεν απομυζούσαν το αίμα των Ελλήνων...


Τις αρχές του εικοστού αιώνα ήταν πια σαφές ότι δεν υπήρχε κανένα μέλλον στην Ελλάδα, διαπίστωση που εμπεδώθηκε ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της σταφιδικής κρίσης. Οι πόλεμοι, η ανυπαρξία υποδομών η ανυπαρξία δικαίου και η διαφθορά του Κράτους, ήταν γνώριμες καταστάσεις, αλλά μαζί με όλα αυτά όταν προστέθηκε και η ανικανότητα πώλησης του κύριου εξαγόμενου προϊόντος, η κατάσταση έγινε τόσο αφόρητη που κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος της εποχής ήξερε πως οπουδήποτε θα ζούσε καλύτερα ακόμα κι αν ταξίδευε στα τυφλά. Έτσι είχαμε το πρώτο κύμα μετανάστευσης γεγονός που τροφοδότησε την τότε Κρατική μηχανή με άφθονο μαύρο και λευκό χρήμα.

 Βλέπετε από πολύ παλιά, το Ελληνικό Κράτος συνήθιζε να φορολογεί επίσημα και ανεπίσημα την αποτυχία του. Απέτυχε να δημιουργήσει απασχόληση, απέτυχε φυσικά να δημιουργήσει παραγωγή, απέτυχε να πείσει τον ίδιο το Λαό του, κι αφού το μόνο που επιτυχώς δημιούργησε ήταν η απελπισία, δεν του έμενε τίποτε άλλο πια, από το να φορολογήσει το επίτευγμά του. Ο Έλληνας της εποχής εκείνης πλήρωνε τους παρατρεχάμενους, απλά και μόνο επειδή ζούσε στο πιο διεφθαρμένο, αργυρώνητο κι αποτυχημένο Κράτος του πλανήτη.

 Το δικαίωμα κάθε Έλληνα να έχει διαβατήριο, ήταν τότε ένα εμπορεύσιμο και προσοδοφόρο δικαίωμα. Πόσοι και πόσοι Έλληνες δεν έφυγαν πουλώντας ότι είχαν και δεν είχαν για μπορέσουν λαδώνοντας τον Κρατικό μηχανισμό, να αποκτήσουν το πολυπόθητο διαβατήριο? Και όμως όπως σήμερα έτσι και τότε, το Κράτος ήταν η πουτάνα του Κρατικιστή νταβατζή, η Ελληνική κοινωνία ήταν μια μεσανατολική κοινωνία που καθοδηγούνταν από τις ληστρικές κλίκες και φατρίες, ένα Κράτος που έπαιζε μεταξύ Θρησκείας και διαφθοράς, με προφανή τον πρόστυχο του σκοπό, να κλέβει και να εκμεταλλεύεται τον ίδιο του τον Λαό.

Σημείωση: Δεν σας λυπάμαι συνεχίζω.....

   Αμέσως μετά την Μικρασιατική καταστροφή περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου Έλληνες ήρθαν στην Χώρα μας, μαζί με όσα μπορούσαν να κουβαλήσουν, βιώνοντας ένα δράμα που όμοιό του σπάνια έζησε οποιοσδήποτε Λαός του Κόσμου. Σφαγές αμάχων, πλιάτσικο, βιασμοί, ασθένειες, και τι δεν υπέφεραν οι δύστυχοι αυτοί συμπατριώτες μας. Αποδεκατισμένοι, εξαντλημένοι και ασθενείς έφτασαν σε μια Χώρα που η διαφθορά της, ήταν μεγαλύτερη και πολύ πιο αδυσώπητη από αυτή που είχαν ζήσει τις εποχές του Σουλτάνου. 

Αρχικά Έλληνες μαυραγορίτες φρόντισαν να τους αρπάξουν ότι πολύτιμο μετέφεραν έναντι πινακίου φακής, οι ίδιοι ήταν που αργότερα αγόραζαν τα ομόλογα που τους είχε μοιράσει η Κυβέρνηση, σε τιμές μικρότερες της μισής ονομαστικής αξίας, ήταν οι ίδιοι που τους συκοφαντούσαν αργότερα (όταν πια τους είχαν τελείως ξεζουμίσει) αποκαλώντας τους Τουρκόσπορους, ενώ ταυτόχρονα τους απασχολούσαν εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια τους σε συνθήκες απαράδεκτες ακόμα και για τα καθεστώτα τύπου Απαρτχάιντ. 

Όταν βλέπει κανείς σήμερα τη ρητορική και τη δράση της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί παρά να βλέπει την επανάληψη αυτής της αρρωστημένης κατάληξης. Μήπως νομίζετε ότι είναι τυχαίο που αποκαλύφθηκε πως ο μεταναστοφάγος Καιάδας (τρομάρα να του'ρθει) οφείλει το ψωμί που τρώει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στους λαθρομετανάστες που βρίζει? Καθόλου τυχαίο επιτρέψτε μου να πιστεύω. Η Χ.Α. δεν θέλει να φύγουν οι μετανάστες, θέλει να μη νομιμοποιηθούν μόνο, θέλει δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι μετανάστες να ταΐζουν τα διεφθαρμένα αυτά κατάλοιπα του μαυραγοριτισμού. Όσοι δεν με πιστεύετε πάτε να διώξετε τους Πακιστανούς που απασχολεί ο πεθερός του Καιάδα και μετά μιλήστε μου.

Μερικά μόνο ήταν αυτά τα παραδείγματα που σαν ανέφερα, απο ενα πλήθος τεράστιο που μπορούσα να σας αναφέρω, χωρίς υπερβολή, στην Ιστορία της Χώρας της φαιδράς πορτοκαλαίας κάθε γραμμή είναι και μια προδοσία, κάθε δεκαετία και μια γενιά Ελλήνων θυσιάζεται για το καλό της τεμπελιάς και της διαφθοράς του Τόπου.... 

Ας ξανασκεφτούμε λοιπόν ποιοι μας θέλουν Β.Κορέα, και πόσοι πραγματικά είναι?

1 σχόλιο:

LoneRanger είπε...

η διαφθορά στην Ελλάδα δεν ειναι είναι αμαρτία - είναι πόθος του κοινωνικού συνόλου....

Disqus for Alternative Greek Politic Review