Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Δέκα από τα ψέμματα που φωλιάζουν στα μυαλά των Ελλήνων ψηφοφόρων - του Vpower

    Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξαπατήσεις ένα Λαό, είναι χιλιάδες μικρά ψέμματα που πρέπει να φυτέψεις στα κεφάλια των ψηφοφόρων. Χιλιάδες μικρές και προκλητικά λανθασμένες διαπιστώσεις που θα ριζώσουν και θα σου επιτρέψουν να ζητάς από ένα Λαό να ψηφίζει υπέρ ακόμη και της ληστείας του. 
    Στο θέμα αυτό στις μέρες μας όλο και περισσότεροι αρχίζουν να προβληματίζονται δειλά δειλά, παρόλο που η μερίδα των πολιτών που τα θεωρεί όλα καλώς καμωμένα παραμένει ισχυρότατη, αλλά ας αρχίσω αναλύοντάς τα ένα - ένα.

1.  Η Ελλάδα μέχρι και την κρίση του 2008 δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, και μετά την κρίση αυτή προέκυψαν όλα τα προβλήματα! 

Το ψέμα αυτό μαζί με άλλα καλλιεργήθηκε με σκοπό να αθωώσει την μάζα των ψηφοφόρων και να επιτρέψει στο δικομματικό κατεστημένο τη διαιώνισή του. Τα ΜΜΕ στο σύνολό τους καλλιέργησαν αυτή την εντύπωση με σκοπό τη διαφημιστική πίτα του Δημοσίου, και τη σωτηρία φυσικά του εκδοτικού κατεστημένου, που δεν αρέσκεται στο ψάξιμο όταν αυτό δεν το κάνουν οι μισθωτοί υπάλληλοί του. 

Η αλήθεια είναι φυσικά ότι η πτωχευμένη Ελλάδα (Χώρα πιστωτική βόμβα) ήταν γνωστή από το 2001 τουλάχιστον, εποχή του έσπασε η φούσκα του χρηματιστηρίου. Η αλήθεια επίσης είναι ότι τόσα χρόνια οι Υπουργοί Οικονομικών της Χώρας κατέθεταν πλαστούς προϋπολογισμούς, ελπίζοντας έτσι ότι θα σπρώχνουν το πρόβλημα όλο και πιο πέρα αιωνίως, χάρη στα διεθνή χρηματοδοτικά κορόιδα που με βάση τους πλαστούς αυτούς Προϋπολογισμούς θα χρηματοδοτούσαν τα δάνεια της ψωροκώσταινας. Εξαπατούσαν έτσι όλους αυτούς που βρίζουν σήμερα τα κανάλια όταν μιλούν για τους Πιστωτές. 

Ακόμη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα, ως Χώρα συνολικά δεν επένδυσε ποτέ της ούτε 1 € στα Αμερικανικά στεγαστικά δάνεια. Ούτε ένα ταμείο, ούτε μια Ελληνική Τράπεζα ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ € ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008. Οι μόνοι που αληθινά επλήγησαν από εκείνη την κρίση, ήταν μερικοί ιδιώτες επενδυτές στη Citibank που είχαν επενδύσει σε ένα από τα επενδυτικά προϊόντα σχετιζόμενο με τα στεγαστικά δάνεια ή την Leeman Brothers. Κανείς άλλος και κυρίως ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Κάνετε τον κόπο να δείτε την ομιλία του Στέφανου Μάνου στη Βουλή το 2005, όπου κατάμουτρα αποκαλεί τον Προϋπολογισμό ΠΛΑΣΤΟ και μιλά για τα Διπλά βιβλία του Δημοσίου. http://www.youtube.com/watch?v=KbSOT0FPH6M  Με πιο απλά λόγια διαγράψτε τη λέξη κρίση, μιλάμε απλά για την αποκάλυψη της Ελληνικής Στατιστικής Απάτης, και τίποτε περισσότερο! 

2.  Δεν αντιμετωπίζει μόνο η Χώρα μας πρόβλημα λόγω της κρίσης, αλλά και τα υπόλοιπα Κράτη του Ευρωπαϊκού Νότου!

Ακόμα ένα μιντιακό ψέμα!  Η Χώρα μας εκτός κρίσης ρευστότητας (από την οποία είναι είναι αλήθεια ότι υποφέρουν και άλλα Κράτη) αντιμετωπίζει και την πολύ χειρότερη κρίση αξιοπιστίας. Αν η Ιταλία ανακάμψει οικονομικά, θα το αποδεχθούν οι αγορές, αν η Πορτογαλία ανακάμψει, θα το αποδεχθούν οι αγορές, αν η Ιρλανδία ανακάμψει, θα το αποδεχθούν οι αγορές, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ! Δηλαδή στο σύνολο των Χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας, Η Ελλάδα είναι Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΧΩΡΑ. Και αυτή είναι η χειρότερη κληρονομιά που αφήνει στις επόμενες γενεές ο χαρακτήρας μας, και η διάθεση του μέσου Έλληνα να καταπίνει τόννους διαφθοράς χωρίς να προσπαθεί καν να επιρρίψει ευθύνες! 

3. Το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος δεν είναι και τόσο πολύ υψηλό! 

Για να καταλάβετε πόσο ανόητοι είναι όσοι κάνουν συγκρίσεις Δημοσίου Χρέους φανταστείτε 2 καταστήματα. Το Α κατάστημα που παίρνει δάνειο ύψους 60% του ετήσιου τζίρου του, με επιτόκιο 0,01% και το επενδύει σε εμπόρευμα και το Β κατάστημα που παίρνει 60% του τζίρου του με 6% επιτόκιο, και το δαπανά σε μίζες και ανύπαρκτα προϊόντα τύπου C4I. Ως ποσοστό επί του ετήσιου τζίρου το ίδιο χρωστάνε έτσι? Κι όμως και ένα παιδάκι μπορεί να καταλάβει γιατί ο Α καταστηματάρχης έχει μικρό επιτόκιο και ευκολία δανειοδότησης ενώ ο Β όχι! Σκεφτείτε τώρα αν αποκαλυφθεί ότι ο Β κατέθεσε πλαστά έγγραφα για να πάρει το πρώτο δάνειο! Δεν είναι βλακεία να συγκρίνουμε τον Α με τον Β?

4. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι μόνο 768.000!

Εδώ κι αν υπάρχουν ψέμματα, με προφανέστατη την σκοπιμότητα! 
768.000 είναι οι Υπάλληλοι του Δημοσίου, αν αφαιρέσουμε τη ΔΕΗ τον ΟΤΕ την ΕΥΔΑΠ τον ΟΣΕ, τα νομικά πρόσωπα που συνέστησαν οι ΟΤΑ και τα Υπουργεία, το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Κέντρο παρακολούθησης τσουνάμι και χιλιάδες ακόμη φορείς και οργανισμούς και εταιρίες του Δημοσίου. Στην πραγματικότητα είναι περίπου 1.200.000!

5. Οι Γερμανοί μας ανάγκαζαν να αγοράζουμε όπλα!

Ακόμη ένα ψέμα που σκοπό του έχει να επιτρέψει την επιβίωση της συστημικής διαφθοράς στη Χώρα. Στην πραγματικότητα, η μίζα που ήθελε να εισπράττει ο κάθε Υπουργός και οι προδότες που συνεδριάζουν υπό τον τίτλο ΚΥΣΕΑ, ήταν οι μόνοι που μας ανάγκαζαν να αγοράζουμε όπλα. Απόδειξη περίτρανη τα TOR M1! Οι Γερμανοί απλώς συμμορφώθηκαν! τίποτε παραπάνω. Έτσι συμμορφώθηκαν στην Ελλάδα, έτσι στη Νιγηρία, έτσι συμμορφώνονται σε κάθε Χώρα στη οποία ο Λαός της δεν κατάλαβε γιατί δεν τον συμφέρει να ψηφίζει και να ανέχεται διεφθαρμένους!

6. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ θέσεων και αμοιβών του Δημοσίου, και Ιδιωτικού Τομέα!

Ακόμη ένα ψέμα με προφανή την σκοπιμότητα. Όσο το Κράτος δεν δέχεται την μείωση των λειτουργικών του εξόδων, τόσο αναγκάζεται περισσότερο να φορολογεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, και όσο συμβαίνει αυτό τόσο αυξάνονται τα λουκέτα, τόσο μειώνεται η φορολογητέα ύλη τόσο περισσότερο αναγκάζεται εκ νέου το Κράτος να φορολογεί περισσότερο όσους απέμειναν τόσο ξανά αυξάνονται τα λουκέτα. Στην πραγματικότητα κάθε ποσοστιαία μονάδα ανεργίας του Ιδιωτικού Τομέα αποτελεί και αιμοσταγές μνημείο θυσίας στο βωμό της Κρατικοδίαιτης διαφθοράς. Το κομματικό Κράτος είναι ο μόνο λόγος που υπάρχει η κρίση ρευστότητας, είναι ο μόνος λόγος που υποφέρει η Αγορά, είναι ο μόνος λόγος που υπάρχουν λουκέτα, είναι ο μόνος λόγος που πεινάνε συμπολίτες μας!

7. Έχουμε υψηλή φορολογία στην Ελλάδα αλλά όχι και την υψηλότερη του πλανήτη!

Στην πραγματικότητα ο Έλληνας δαπανά το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων του σε άμεσους, έμμεσους και άγραφους φόρους από κάθε άλλο πολίτη, όχι μόνο στην Ε.Ε. αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Βλέπετε στην Ελλάδα εκτός του ότι έχουμε εφεύρει περίεργους τρόπους να μετράμε τους φόρους, πολύ συχνά βαφτίζουμε φόρους σε κάτι άλλο! Για παράδειγμα έχουμε φόρο ανέγερσης κατοικίας, που πληρώνεται στον πολιτικό μηχανικό που φτιάχνει την άδεια ανέγερσης. Έχουμε τον φόρο απόκτησης επαγγελματικών δικαιωμάτων, για παράδειγμα μέχρι πρόσφατα για να γίνει ένας πολίτης νόμιμα ταξιτζής πλήρωνε φόρο 200.000 €. Το ίδιο για να γίνει φαρμακοποιός, φορτηγατζής, μέχρι και να πουλά κουλούρια στην Ομόνοια πρέπει να πληρώσει 80.000 € . Όλα αυτά οπουδήποτε στην Ε.Ε. κοστίζουν τίποτα και μόνο στην Ελλάδα είναι σεβαστό το δίκαιο του νταβατζή. Αν συνυπολογίσουμε και τα φακελάκια, σε πλείστες Δημόσιες υπηρεσίες....  

8. Το € θα καταρρεύσει! Η Ε.Ε. δεν έχει μέλλον!

Μια από τις πιο καινούριες προσπάθειες επιβίωσης της Ελληνικής Οικονομικής ελίτ, είναι να μας πείσει ότι δεν τρέχει και τίποτα αν μας πετάξουν έξω από την Ευρωζώνη, αφού έτσι και αλλιώς το € δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ! Ο στόχος είναι να μη θυμώσεις γι' αυτό διαλέγουν να αναπαράγουν μελέτες Αμερικανο-Βρεταννικών συμφερόντων, βλέπετε είναι πολλοί αυτοί που ενοχλούνται από την ύπαρξη ενός ισχυρού €! Η Χώρα μας ήταν ανέκαθεν Αμερικανικό προτεκτοράτο στη Ευρώπη, αλλά στις μέρες χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από ποτέ, ως οικονομικό όπλο στη φαρέτρα του $. Την ντόπια διαφθορά βέβαια αυτή η ρητορική την εξυπηρετεί διπλά, αφού και υπηρεσίες στους Αμερικανούς πουλάει, και την αντίδραση στην ερχόμενη αποπομπή της Χώρας μας μετριάζει! Αυτό το παραμύθι είναι win to win situation για τους ντόπιους Πολιτικο-δημοσιογραφικούς απατεώνες!

9. Η Μέρκελ μας μισεί, είναι κακιά και οι Γερμανοί είναι κακός Λαός γενικότερα! 

Στην πραγματικότητα και μόνο το να πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν κακοί Λαοί, είναι αρκετό για να καταλάβεις πόσο αμόρφωτο άτομο έχεις απέναντί σου! Χαρακτήρα, και προσωπικότητα έχουν μόνο τα πρόσωπα και όχι τα κοινωνικά σύνολα. Η Μέρκελ από την άλλη σε άλλα ζητήματα είχε θέσεις πιο συμφέρουσες για τον Ελληνικό Λαό κι από τις θέσεις όλων των Ελληνικών κομμάτων, (π.χ. στο κούρεμα του Ελληνικού χρέους υποστήριζε κούρεμα ύψους 80% κι όχι 40%-50% που υποστήριζε ο Γ.Α.Π. και τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε.) , και σε άλλα ζητήματα επιζήμιες για μας όπως τώρα που δεν συμφωνεί να ισχύσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας συνόδου κορυφής και για την Ελλάδα! Μας αρέσει να ξεχνάμε ότι η Μέρκελ ψηφίστηκε από Γερμανούς ψηφοφόρους για να εξυπηρετεί τα Γερμανικά συμφέροντα κι όχι τα Ελληνικά! Σε πείσμα της Ελληνικής προπαγάνδας και του Ελληνικού παραλογισμού αυτή θα συμπεριφέρεται ως εκπρόσωπος των συμφερόντων του Γερμανικού Λαού! Και αν μας αρέσει έτσι απλά! Ας είμαστε ικανοί να ψηφίζαμε κι εμείς μια Μέρκελ ! 

Όλοι οι Λαοί κατά καιρούς παρασύρονται σε λάθη, μήπως εμείς δεν μετανιώσαμε για πολλές από τις αποφάσεις που πήρε ο Ελληνικός Λαός στην πρόσφατη Ιστορία του? Ένα ακόμη λάθος που κάνουμε είναι να χωρίζουμε τον κόσμο σε φιλέλληνες και εχθρούς του Ελληνισμού! Στην πραγματικότητα ο Γάλλος είναι μόνο φιλογάλλος, ο Γερμανός μόνο φιλογερμανός και ο Αμερικανός μόνο φιλοαμερικανός. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

10. Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και βγει από τη ζώνη του € , τότε θα γυρίσουμε στο '80! Η οικονομική αλήθεια είναι ότι θα γυρίσουμε πολύ πιο πίσω!

Τη δεκαετία του '80 η Ελλάδα γέμιζε τα κρατικά χρήματα χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων 2 όπλα που δεν θα τα έχει σε περίπτωση χρεοκοπίας.

 1) τον Δανεισμό. Κανείς δεν δανείζει αυτόν που έφαγε τα χρήματα όσων του δάνεισαν στο παρελθόν!

2) την Υποτίμηση. Η νέα Δραχμή εμείς θα λέμε ότι έχει μια ισοτιμία με το € και το $ αλλά για το Παγκόσμιο Σύστημα Συναλλαγών και όλες πλην Ελληνικών τις Τράπεζες, δεν θα υπάρχει καμιά ισοτιμία! Με πιο απλά λόγια, για να κάνεις λεφτά από την υποτίμηση, πρέπει το νόμισμα που έχεις να είναι τουλάχιστον αποδεκτό από το Παγκόσμιο Σύστημα Συναλλαγών ως νόμισμα. Η νέα Δραχμή δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για το υπάρχον σύστημα να την αποδεχτεί και να την εντάξει! Εμείς θα λέμε για παράδειγμα 400 Δρχ. = 1 € αλλά αυτό θα ισχύει (;) μόνο εντός της Χώρας μας. Για τον υπόλοιπο πλανήτη τα Ελληνικά χαρτονομίσματα θα αξίζουν όσο η χαρτομάζα πουλιέται για ανακύκλωση και τίποτε περισσότερο. Ακόμα και εντός της Χώρας μας εμείς οι ίδιοι θα ψάχνουμε τρόπους να μετατρέψουμε τις νέες δραχμές σε € με οποιοδήποτε κόστος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review