Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο εύκολος κρατικισμός και η διαστροφή των Δημοσίων Υπαλλήλων - του Vpower

    Με αφορμή την διαφωνία του Φ. Κουβέλη για το μέτρο της εφεδρείας στο Δημόσιο, και λόγω του καυτού ζητήματος της εξισορρόπησης των Οικονομικών μεγεθών του Κράτους, δεν μπορώ παρά να καταθέσω την άποψή μου για το θέμα.

    Καταρχήν πρέπει να σημειώσω αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ στον τρόπο σκέψης της πλειοψηφίας των συμπολιτών μου. Γιατί αυτός που επιθυμεί να προσλαμβάνονται υπάλληλοι του Δημοσίου (εκεί μας πέφτει λόγος) σε ανύπαρκτου αντικειμένου θέσεις σας αρέσει και τον επικροτείτε? Είναι στόχος και λαϊκό αίτημα το έλλειμμα στους Προϋπολογισμούς του Κράτους? Είναι σκοπός και επιδίωξή σας,  προσλαμβάνοντας μερικούς τεμπέληδες να καταστήσετε όλο τον Κρατικό μηχανισμό άχρηστο και διεφθαρμένο, δημιουργώντας αρρωστημένα πρότυπα? Έχετε πραγματικά σκεφτεί στις δικές σας επιχειρήσεις πόσα προβλήματα θα δημιουργούσατε αν προσλαμβάνατε έναν μόνο μισθωτό του καναπέ που να αμείβεται κιόλας με μισθούς πολλαπλάσιους των υπαλλήλων που δουλεύουν και παράγουν πραγματικά? Τα 3000 € που θα του δίνατε θα σας κόστιζαν 30.000€ από τη μείωση της παραγωγικότητας των υπολοίπων...  ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

    Επιπλέον ακόμα και η εφεδρεία είναι μια πολυτέλεια που δεν αξίζουν, δεν την αξίζουν αν δεχόμαστε ότι είμαστε ισότιμοι πολίτες όλοι σ' αυτή τη Χώρα...  Πέραν της αποζημίωσης απόλυσης κάθε τι άλλο είναι χαριστική μεταχείριση στους κομματικούς στρατούς που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το σύνολο της διαφθοράς στη Χώρα.

   Ακόμα υπάρχει και το θέμα των ποινικών ευθυνών των πολιτικών προσώπων! Υπολόγισε κανείς σας πόσοι Έλληνες σήμερα δεν έχουν να φάνε, και ζουν στο σκοτάδι επειδή κάποιος αποφάσισε να δημιουργήσει Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι (Τσουνάμι στο Αιγαίο!)? Υπολόγισε κανείς σας πόσο επηρέασε αυτός ο κλέφτης τους στόχους του μνημονίου και την Αξιοπρέπεια του Κράτους μας? Δέχεστε να αντιμετωπίζεστε εσείς προσωπικά ως απατεώνες, και μαζί μας σας οποιοσδήποτε ψηφίσετε στο μέλλον, επειδή αυτός ο απατεώνας ήθελε να βολέψει τους κουμπάρους? Αναρωτηθήκατε ποτέ προσωπικά πόσο φταίτε που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και πόσο αυτό σας κάνει συνεργούς του? 

   Η πολιτική διαφθορά είτε τιμωρείται, είτε μοιράζεται σε όλους τους πολίτες καταλάβετε το! Δεν εξαφανίζεται ποτέ όσο κι αν θα μας βόλευε! Λυπάμαι που για μια ακόμη φορά βλέπω να αρνείται η πολιτική ηγεσία τα αυτονόητα και ο διεφθαρμένος Λαός να χειροκροτεί βλακωδώς τους Αρχιερείς της ληστείας του Κράτους μας. Για μια ακόμη φορά δεν ξέρω ποιος είναι πιο κατάπτυστος, ο Κουβέλης η όσοι τον ψήφισαν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review