Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε! - Του Διονύση Γουσέτη, άρθρο που γράφηκε το 2010!

«Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε! Ανακατεύθηκε πια με το Πακιστανικό, Αφγανικό, το Ιρανικό, το Ιρακινό, το Αλβανικό και βάλε», αναφέρει στο προσωπικό blog του o μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ! 
     Επιτέλους! Αφού μολύνθηκε θα πάψουν οι Ελληναράδες να κραυγάζουν για τη σωτηρία της φυλής και του έθνους!
    Όταν την ώρα που η χώρα σου γίνεται διεθνής περίγελως, εσύ παίζεις κλέφτες και αστυνόμους, πόσο πατριώτης είσαι; Πόσο υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των κατώτερων τάξεων, όπως ισχυρίζεσαι; Πόση καθυστέρηση δείχνουν τα παρακάτω, που συνέβησαν στις 6/2; «Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Αθήνας λόγω διαδηλώσεων αντιεξουσιαστών και εθνικιστικών οργανώσεων. Οι πρώτοι διαδηλώνουν στα προπύλαια υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στους μετανάστες. Οι δεύτεροι στην Παλιά Βουλή κατά της χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες. Επί ποδός η αστυνομία. Κλειστές Βασ. Σοφίας, Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ακαδημίας. Κλειστός και ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο»  Το ΕΛΚΕΘΕ διαπιστώνει ότι το 58% του μήκους των ποταμών μας βρίσκεται σε μέτρια έως κακή κατάσταση. Και δεν έχουμε βιομηχανία. Φανταστείτε να είχαμε… !
    Σε εκδήλωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου προσκλήθηκε να μιλήσει ο Μανώλης Γλέζος προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Ο ίδιος Μανώλης Γλέζος που χαρακτήρισε το κράτος των Εβραίων «κράτος ρατσιστικό, που υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα μιας χούφτας πολυεθνικών του πετρελαίου, βάζοντας σε διαρκή κίνδυνο την ειρήνη στην περιοχή». Ο ίδιος που μίλησε για «γενοκτονία των Παλαιστινίων». Μήπως η ηγεσία του ΚΙΣ παρέλειψε να προσκαλέσει και τον Πλεύρη; ! 
    Η γερμανική κυβέρνηση ζητάει μεγαλύτερη συμμετοχή μεταναστών στη δημόσια διοίκηση. Για φαντάσου: Μετανάστες δημόσιοι υπάλληλοι! Μέχρι που θα σηκωθεί από τον τάφο του ο μακαριστός Χριστόδουλος !
    Κατάληψη στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ! Όχι, δεν έγινε από φοιτητές. Έγινε από τους συμβασιούχους διοικητικούς υπαλλήλους που ζητούν τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Ο καθένας κρατάει σε ομηρεία το κοινωνικό σύνολο με ό,τι μέσα έχει στα χέρια του ! Νέο Ευρωπαϊκό ρεκόρ ! Τούτη τη φορά στη μαγκιά ! 
     Σύμφωνα με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 12 χώρες της ΕΕ και με δείγμα 6.366 ατόμων, οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στις βρισιές και στις χειρονομίες. Την πρωτιά διατηρούμε και στις επιθέσεις και τις απόπειρες σωματικής επίθεσης με ποσοστό 9%, τη στιγμή που ο Μ.Ο. στις 12 χώρες της έρευνας είναι στο 5% ! Εμπρός για την 5η Διεθνή ! Μετά την 1η του Μαρξ, τη δεύτερη του Ένγκελς, την 3η του Λένιν, την 4η του Τρότσκι, φτάσαμε στην 5η του Τσάβες. Ο ηγέτης της Βενεζουέλας κάλεσε για την ίδρυσή της όλα τα αριστερά κόμματα. Υπάρχει σοβαρότητα σ’ αυτό τον άνθρωπο που κάποτε υποσχέθηκε φτηνό πετρέλαιο στον… κ. Τσίπρα; !!
   Ισότητα γυναικών ! Βρισκόμαστε στη 86η θέση παγκοσμίως, πίσω από τη Νότια Αφρική, την Παραγουάη , την Μποτσουάνα. Λεπτομέρεια: Πέρυσι ήμασταν στη 75η θέση. Διολισθαίνουμε και εδώ προς τα κάτω !!
    Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει ποτέ να δικαστεί ηγέτης ή στρατιώτης του για εγκλήματα πολέμου ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, δήλωσε στις 9/12/2009 ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου απορρίπτοντας με οργή την έκθεση-κόλαφο των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα. Συγκρίνατέ το με αυτό που δήλωσε στις 24/9/2002, ο Μανώλης Γλέζος: «Το όχι στον πόλεμο [του Ιράκ] θα είναι κενό γράμμα αν δεν συνδεθεί με την άρνηση να πάρει μέρος η χώρα μας στη σχεδιαζόμενη επίθεση στο Ιράκ, ανεξάρτητα από τη συγκατάθεση ή όχι του ΟΗΕ». Ίδια περιφρόνηση στο ανώτατο όργανο της Διεθνούς Κοινότητας. Έχει σημασία αν είναι δεξιά ή αριστερή; Ή μήπως τα δυο άκρα συναντώνται; 
  Ωστόσο, δεν μπορείτε να εκτιμήσετε το βαθμό της χυδαιότητας και της εχθρότητας προς διεθνή όργανα, όπως ο ΟΗΕ, αν δεν διαβάσετε τι ξεστόμισε ο Μπουμπούκος ή Άδωνις, βουλευτής της ελληνικής Βουλής (ΛΑΟΣ), για το πόρισμα της Επιτροπής κατά του Ρατσισμού (CERD) του ΟΗΕ για την κατάσταση των φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα:

 «Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό. Χτες το βράδυ ήμουνα στο κρεβάτι μου και είχα μια φαγούρα σε όλο μου το κορμί. Έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, δυνατή φαγούρα. Δεν λέω για άλλα σημεία. Είχα γενικώς φαγούρα. Και μαθαίνω ότι το Συμβούλιο κατά του ρατσισμού του ΟΗΕ, εκατεδίκασε την Ελλάδα για τις συλλήψεις της λέει στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Εφετείο Αθηνών και την αθώωση του Κώστα Πλεύρη για το βιβλίο "Εβραίοι όλη η αλήθεια"! Μα είναι φοβερό! Πώς κάνουμε ακόμα διακοπές; Πως δεν έχουν φύγει όλοι από τις παραλίες; Που είναι η κυβέρνηση τι κάνει ο αρχιεπίσκοπος, οι ένοπλες δυνάμεις; [...] Εγώ θα πληρώσω. Θα βρω δέκα φίλους μας εφοπλιστάς πατριώτες, θα τους βάλουμε όλους τους μετανάστες πάνω στα πλοία και θα τους πάμε στη Σουηδία. Στη Δανία. Στη Νέα Υόρκη που είναι η έδρα του ΟΗΕ, θα τους πάμε όλους εκεί! Αφού είναι τόσο μάγκες και θέλουν όλοι τους μετανάστες, να τους πάμε όλους στην έδρα του ΟΗΕ. Αυτό θα έκανα. Θα έλεγα "έχετε δίκιο", αφού στην Ελλάδα κακοπερνούνε, τους στέλνουμε όλους εκεί, να τους ταΐζετε, να τους δίνετε να πίνουνε, να περνάνε καλά, να τους κάνουνε και αέρα, να τους κάνετε ό,τι καλύτερο θέλετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review