Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τι δεν θέλουμε να καταλάβουμε οι Έλληνες !

- Α) Ότι εμείς δεν είμαστε μια Χώρα στην οποία ενέσκηψε η Κρίση! Όχι είμαστε μια Χώρα που ήταν φτωχή , πήρε πολλά δάνεια και πολλές πολλαπλάσιες των Δανείων επιχορηγήσεις με προφάσεις τύπου ''θα ανοίξω δουλειές, θα φτιάξω σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος , θα συνεισφέρω κι εγώ αργότερα στο κοινό Ταμείο, είμαι Χώρα της προόδου που απλά δεν είχε αρκετές ευκαιρίες κ.λ.π.'' και ως γνήσιος τζογαδόρος απατεώνας τα χρήματα αυτά τα εξαφάνισε σε τσέπες γνωστών και ημέτερων και τώρα απλώνει πάλι το χέρι σαν ζητιάνος.
- Β) Ότι ΔΕΝ γίνανε αστοχίες ούτε τίποτα χάθηκε ακούσια , αλλά τα πάντα γίνανε εν γνώση και του τελευταίου πολίτη της Χώρας! Υπήρχε κανείς που δεν ήξερε με ποια "προσόντα δίδονται όλες ανεξαιρέτως οι επιχορηγήσεις? Υπήρχε κανείς που δεν ήξερε με ποια κριτήρια αποφασίζονταν δημιουργίες οργανισμών, επιχορηγήσεις μη κρατικών οργανώσεων, οι διαφημίσεις των Δ.Ε.Κ.Ο. και Ο.Π.Α.Π. ? Αλλα και για το Δημόσιο τα ήξερε όλα ο Έλληνας και αδίκως φωνάζει γιατί τίποτε δεν έγινε εν κρυπτώ.  Άρα να τελειώνουμε με όσους βγάζουν την ουρά τους απέξω  μια και καλή φταις είτε γιατί ΜΑΖΙ ΤΑ 'ΦΑΓΕΣ είτε γιατί ενώ έβλεπες να τα τρώνε δεν μίλαγες . ( Έλπιζες να περισσέψει μάλλον και για σένα κανένα κοκαλάκι )
- Γ) Οτι ακόμα και σήμερα και απ'ότι φαίνεται για πάντα, το ζήτημα εξακολουθεί να είναι , να πληρώσει ο γείτονας, και όχι το: 'πώς θα βγούμε απο το αδιέξοδο'. Αυτό μόνο αποκλειστικά απασχολεί όλους τους Έλληνες.
- Δ) Ότι το μνημόνιο ΔΕΝ  το πήραμε για να αντέξουμε την κρίση , ούτε και για να βελτιώσουμε τους οικονομικούς δείκτες . Το μνημόνιο το πήραμε σαν μια άλλη ακόμα επιχορήγηση για να συνεχίσουν να τρώνε όσοι έτρωγαν απλά και......  μετά βλέπουμε! Το πολύ πολύ , μετά τραβάμε και μια χρεοκοπία τι έγινε δηλαδή ώχ αδερφέ!
- Ε) Με πιο απλά λόγια , δεν ήμασταν , δεν είμαστε ούτε ποτέ θα γίνουμε σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος , γιατι πολύ απλά μας συμφέρει να παραμένουμε μεσανατολική κοινωνία μασκαρεμένη σε Ευρωπαϊκή .

Θα μου πείτε όλα αυτά γιατί ?

Για τον ίδιο λόγο που ο Σκορπιός σκότωσε τον Βάτραχο και πνιγήκανε και οι δύο! Γιατί αυτή είναι η φύση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review