Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιατί το κίνημα της πατάτας είναι πολύ πιο σημαντική μέθοδος αντίδρασης στην διεφθαρμένη Ελληνική πραγματικότητα κι απο το κίνημα των αγανακτισμένων ακόμα. Του Vpower

       Όπως σε άλλο μου άρθρο έχω εξηγήσει δεν υπάρχει πολιτική χωρίς την οικονομία, και δεν υπάρχει οικονομία χωρίς την πολιτική.

Το κίνημα της πατάτας χτυπάει την καρδιά της εγχώριας διαφθοράς, που δεν είναι άλλη από τον έλεγχο της οικονομίας. Ποιος νομίζετε ότι νοιάζεται για το κόκκινο χρώμα του σφυροδρέπανου, το πράσινο του ήλιου, ή για το μπλε της δάδας? Για τον έλεγχο της οικονομίας νοιάζονται ασχέτως της μπούρδας που πετούν κατά καιρούς με σκοπό να κοροϊδέψουν τα πλήθη!

Στον αντίποδα οι αγανακτισμένοι δεν ζήτησαν ούτε επέβαλαν καμιά οικονομική μεταβολή στη Χώρα, δεν συμφώνησαν ουσιαστικά σε τίποτε παρά μόνο στο γεγονός ότι ήταν αγανακτισμένοι. Δεν λέω ότι κακώς ήταν, αλλά έπρεπε να γνωρίζουν από πριν ότι οι διαπιστώσει δεν αποτελούν πρόταση. Και αυτό που δεν έχουμε είναι προτάσεις ικανές να μας βγάλουν από τον αυτόματο πιλότο της διαφθοράς που οδηγούσε και οδηγεί από συστάσεώς της την Χώρα.

Πιστέψατε αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική? Όχι βέβαια γιατί είναι δική τους!
Είναι μια τεράστια καραμέλα που σκοπό της έχει να μην μιλάμε και να μην καταλαβαίνουμε την κλοπή της οικονομίας μας, το ίδιο και τα προβλήματα με τους υπόλοιπους γείτονες, το ίδιο το 99% των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών πολιτικού περιεχομένου ανέκαθεν στη Χώρα μας!

Το κίνημα της πατάτας το εκτιμώ περισσότερο από το κίνημα των αγανακτισμένων γιατί είναι μια ουσιαστική κίνηση αντίδρασης ενός πραγματικά ελεύθερου και κυρίαρχου Λαού. Επιτέλους την πληρώνουν για πρώτη φορά οι υπεύθυνοι και  μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι ότι το κατεστημένο επιστράτευσε το ισχυρότερο πολιτικό του δεκανίκι το Κ.Κ.Ε. για να το καταπολεμήσει.

Βλέπετε το Κ.Κ.Ε. εδώ και χρόνια δεν υπάρχει για να εκφράζει την αντίδραση των μαζών αλλά για να την ελέγχει, και να την σβήνει με ανούσιες πορείες, παπαγαλίες μανιφέστων και προπαγανδισμό καταφανώς ανεφάρμοστων οικονομικών μοντέλων που απέτυχαν όπου κι αν εφαρμόστηκαν. 

Στον αντίποδα φυσικά οι Δεξιοί έχουν το δικό τους εξομαλυντή, το ΛΑΟΣ και τους επίδοξους αντικαταστάτες του!

Το μόνο αληθινά Λαϊκό κίνημα που καταφέρνει να τιμωρήσει τους πραγματικά υπαίτιους είναι το κίνημα της πατάτας και ως μοναδική κίνηση δικαιοσύνης το συγχαίρω και το επαινώ!

Τα κόμματα μπορούν είτε απλώς να το ανέχονται, είτε να το βρίζουν όπως ήδη κάνουν άλλωστε. Στο μέλλον θα διαλέξουν σε ποια φάση του θα τους συμφέρει να του επιτεθούν, όταν θα βρουν μια δικαιολογία ικανή να μας διχάσει και πάλι. Έτσι έκαναν πάντα, έτσι θα κάνουν πάλι είναι σίγουρο!

Ζήτω λοιπόν το κίνημα της πατάτας, ζήτω και η επερχόμενη επέκτασή του. Ζήτω το μόνο Λαϊκό κίνημα αληθινής Δικαιοσύνης που αναπτύχθηκε ποτέ μεταπολεμικά στη Χώρα! Χρέος του καθενός μας τώρα είναι να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους να αφυπνισθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review