Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο μοναδικός πολιτικός που μας αγαπάει, κι εργάζεται για το καλό μας!

     Στη σημερινή Ελλάδα , που διανύει περιόδο ηθικής και οικονομικής κρίσης , υπάρχει κάποιος πολιτικός που συκωφαντήθηκε οσο λίγοι, λιδωρήθηκε και παρεξηγήθηκε όσο κανένας!  

     Την εποχή που το Κράτος κλείδωνε τα επαγγέλματα , αυτός διακύρρητε την απελευθέρωσή τους, την εποχή που το Κράτος μαζί με κλίκες διεφθαρμένων πολιτών έκλεβαν υπο μορφή μισθών τα χρήματα του κοσμάκη, αντιδρούσε , την εποχή που γίνονταν αγορές ανύπαρκτων συστημάτων (βλ. C4i) ή ακόμη και χαλασμένων (βλ. υποβρύχια ) μιλούσε για την σπέκουλα των μιζαδώρων της Πατριδοκαπηλείας και κατήγγηλε τους κλέφτες. Όταν το σύστημα και οι επώνυμοι έκλεβαν το πορτοφόλι μας, όταν χρέωναν εμάς και μετέφεραν το χρήμα ως κέρδος στις offshore αυτός υπήρχε και ήταν ο μόνος που τους φόβιζε , κι ήταν ο μόνος που ακόμα τους φοβίζει. 

    Θα αναρωτιέστε πως λέγεται αυτός ο παρεξηγημένος και οσο κανείς άλλος αδικημένος απο τον Ελληνικό Λαό άνθρωπος, αλλά μη νοιώθετε τύψεις!  Είναι αθάνατος και θα μας περιμένει μέχρι να αφυπνισθούμε παρόλο που μόνο μίσος μέχρι στιγμής είδε απο τον Λαό μας , θα μας περιμένει να ξυπνήσουμε ο ανταγωνισμός!

Μια απο τις πλέον ψευδεις και ανυπόστατες συκωφαντείες που εκτόξευσαν κατακαιρούς οι τεμπελχανάδες φανατικοί πολέμιοι του , ήταν  οτι ευνοεί το κεφάλαιο εις βάρος του πολίτη, λές κι έπαθε κακό ο πολίτης τώρα που αγοράζει το ίδιο ψωμί με 0,5 € που αγόραζε πριν την απελευθέρωση του κλάδου των αρτοποιών με 0,7 ή και 0,8 € ακόμα!  

Σε αυτό το σημείο πρέπει να εξηγήσουμε κάτι! Ελεύθερος ανταγωνισμός δεν σημαίνει ούτε μπάτε σκύλοι αλέστε ούτε φυσικά να επιτρέπονται όλα σε λίγους μόνο κεφαλαιούχους! Ελεύθερος ανταγωνισμός σημαίνει ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ για οποιοδήποτε επάγγελμα, οποιαδήποτε υπηρεσία! Οποιοδήποτε άλλο κριτήριο πλην της ικανότητος αποτελεί νόθευση του ελεύθερου ανταγωνισμού, διαφθορά και άνιση μεταχείρηση των πολιτών.  

Πρέπει επι τέλους να αφήσουμε πίσω την εποχή της κλίκας, του μπάρμπα στην Κορώνη, την εποχή του βίσματος που εξασφάλιζε την ανισότητα και την κοινωνική αδικία, και να πάμε στην εποχή της ανοιχτής κοινωνίας των πολιτών που αμοίβονται ανταγωνιζόμενοι ελεύθερα και ίσοι μεταξύ τους. Σίγουρα πολλοί έχουν λόγους να τρέμουν, αλλά όσοι έμαθαν να εργάζονται και να αμοίβονται με τον κόπο τους όχι μόνο δεν πρέπει να φοβούνται αλλά αντιθέτως να επιζητούν και να απαιτούν τον ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review