Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Απο τον μποναμά των οφειλόμενων Γερμανικών αποζημιώσεων , στο μποναμά του πετρελαίου - του Vpower

     Για γέλια η κλάμματα είναι η λογική που επικρατεί στην Ελλάδα σχετικά με την αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους. Ο ραγιάς που τρέμει όσο τίποτε την κατάρρευση των Οθωμανικών καταλοίπων του Κράτους, την κατάργηση της εμπορίας επαγγελματικών δικαιωμάτων, τον θάνατο της κομπίνας και του πελατειακού Κράτους, εξακολουθεί να αντιστέκεται στη λογική, κάνοντας όνειρα για πακτωλούς χρημάτων που θα εισρρεύσουν με την μορφή αποζημιώσεων, η δικαιωμάτων εξόρυξης πετρελαίου. 

    Ξεχνά βέβαια πως με τις τρύπες που έχει γεμίσει το Κράτος του, δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ποτέ ανεξαρτήτως πακτωλών που θα εισρρεύσουν, ξεχνά πως ακόμα και στους καιρούς της αφθονίας, τα χρήματα ήταν για λίγους λόγω διαφθοράς, ξεχνά πως η Ελληνική κρίση δεν ήρθε ως συνέπεια της παγκόσμιας κρίσης, αλλά ως συνέπεια της αποκάλυψης της Ελληνικής στατιστικής απάτης, ξεχνά πως το βαρέλι δίχως πάτο θα παραμένει άδειο ανεξαρτήτως της ποσότητας κρασιού που θα του ρίξεις.

    Ζούμε στα όρια ενός Κράτους που μόνο συμβάτικά ονομάζεται Κράτος, μιας και ουσιαστικά ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

Απέτυχε  να εισπράττει φόρους απο τους πολίτες του μιας έχει αποδεχθεί την διεφθαρμένη του φύση, αρνούμενο έστω και εκ των υστέρων να συμμορφωθεί. Δηλαδή ο λόγος πο δεν εισπράττονται οι φόροι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο η έλλειψη ρευστού, αλλά κυρίως η βεβαιότητα οτι αυτοί χρησιμοποιούνται με σκοπό να καλυφθούν κλοπές που συνέβησαν παλαιότερα στο Ελληνικό Κράτος. Κανείς δεν θέλει με τους φόρους του να πληρώσει τα συγχωροχάρτια της διαφθοράς, και όλοι μάλλον αντιλαμβάνονται γιατί δεν θέλει. Παράδειγμα : Γιατί να πληρώνω Φ.Π.Α. τη στιγμή που χρησιμοποιεί το Κράτος τις εισπράξεις του Φ.Π.Α. για να πληρώνει τις συντάξεις, τις οποίες έπρεπε να πληρώνει με τα χρήματα που έχασε στο Χρηματιστήριο η Δ.Ε.Κ.Α. ? Δεν γίνονται τα χρήματά μου έτσι συγχωροχάρτια των απατεώνων που εξαγόρασαν ακόμη και την Δικαιοσύνη της Χώρας μου?

Απέτυχε να πείσει πως μεριμνά για όλους τους πολίτες του το ίδιο, δεχόμενο να λειτουργεί ως τσιφλίκι ληστοσυμμοριών που δηλώνουν δήθεν συνδικαλιστικές οργανώσεις 

Απέτυχε να πείσει πως του αξίζει να επιζήσει και να μην διαλυθεί, μιας και εδω και δεκαετίες είναι πρακτικά ανύπαρκτο ενώ με τις υπέρογκες οικονομικές του απαιτήσεις κατάφερε να γίνει χειρότερο ακόμη και της πλήρους ακυβερνησίας. Λίγα Κράτη στον Πλανήτη κατάφεραν τον Λαό τους να αναρωτιέται μήπως είναι καλύτερα να μην υπάρχει Κράτος και το Ελληνικό ανήκει σ'αυτή τη θλιβερή μειοψηφία.  

    Απο το περίφημο Καστελλόριζο πέρασαν 3 χρόνια, αλλά ακόμη ο φόβος του Ελληνικού Κράτους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε μην πεινάσει ο Ελληνικός Λαός, ούτε μην χρεοκοπήσει αλλά το πως θα συντηρηθεί το Κρατικοδίαιτο πελατειακό σύστημα διαφθοράς που κατέφαγε και ξεπούλησε τη Χώρα.

Γι' αυτό άλλωστε και ζούμε στη Χώρα του Λόττο, γιατί σε μια Χώρα αποφασισμένη να κατοικείται αποκλειστικά απο άχρηστους δεν μπορεί να υπάρχει άλλη ελπίδα, παρά το Λόττο και τα δάνεια μόνον.

 Εξ' ού και η πραγματικότητα που ζούμε. Η Τρόικα μας δανείζει βάζοντας τους όρους της (εκβιασμένη απο τις επιπτώσεις στο € και όχι λόγω εμπιστοσύνης) και ο Λαός ονειρεύεται αποζημιώσεις και πετροδολλάρια (Λόττο) .  Αλλά ποιό Λόττο είναι ικανό να σώσει τον τζογαδώρο? Μήπως κανένα? 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review