Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί επιθυμούν τις εκλογές οι παπατζήδες? του Vpower

    Είναι σε όλους μας γνωστό οτι η Κυβέρνηση που έχουμε είναι μεταβατική, και χρησιμεύει ουσιαστικά μόνο για να θέσει τους στόχους στην επόμενη. Όσο κι αν ο Λ.Παπαδήμος προσπαθήσει, το μόνο θετικό έργο που θα έχει να επιδείξει είναι η στοχοθεσία και η συμμετοχή του στις διαπραγματεύσεις με ένα κύρος που δεν είχε ούτε στα όνειρά του ο κ.Παπανδρέου και φυσικά ούτε πρόκειται να έχει ο κ.Σαμαράς. Μπορεί βεβαίως να μην υστερεί σε μόρφωση, υστερεί όμως αναντίρρητα σε εργασιακή εμπειρία, σε γνωριμίες, και σε αξιοπιστία. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν τον θέλανε αμφότεροι, αλλα περιέφεραν τον δύστυχο Πετσάλνικο προσπαθώντας να τον επιβάλλουν. 

   Αυτός άλλωστε είναι και λόγος που τελευταία κάποιοι απέκτησαν συνταγματικές ευαισθησίες δήθεν. Φυσικά και σε αυτό το θέμα, όπως και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, κάποιοι είναι αντιμέτωποι με μια αλλαγή σκηνικού που δεν θέλουν με τίποτα να αποδεχθούν. 

    Αλλά ποιοι είναι όλοι αυτοί?

Είναι οι ίδιοι που δεν επιθυμούν το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, είναι οι ίδιοι που δεν αποδέχονται οτι Κράτος μας απασχολεί υπεράριθμους, είναι όλοι όσοι δεν καταλαβαίνουν πως γίνεται και ζούν όσοι δεν είναι εγγεγραμένοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ως υπάλληλοι, και φυσικά ούτε επιθυμούν ποτέ τους να μάθουν! Είναι όλοι αυτοί που μπρός στο να εξορθολογιστεί το Κράτος, προτιμούν τη χρεοκοπία της Χώρας, είναι οι ίδιοι που μεταμφιέστηκαν σε επαναστάτες και παρείσφρησαν μεταξύ των αγανακτησμένων με σκοπό να μην επιτρέψουν στο κίνημα αυτό να αποκτήσει συγκεκριμένη εκπροσώπηση και απειληθεί έτσι η παντοκρατορία του κόμματος του Δημοσίου, είναι με λίγα λόγια όσοι φταίνε περισσότερο απο όλους μας για την κατάντια των οικονομικών του Κράτους.

Και γιατί δεν τους αρέσει ο Λ.Παπαδήμος?

Δεν έχουν φυσικά τίποτε συγκεκριμένο εναντίον του, αλλα μισούν γενικώς οποιονδήποτε δεν είναι υποχείριό τους. Βλέπετε γι' αυτούς Πολιτική γενικότερα, είναι η διαδικασία κατα την οποία λίγοι έξυπνοι και συνασπισμένοι αχρείοι εκβιαστές, κοροϊδεύουν το κοινωνικό σύνολο και αργότερα πουλούν την εκδούλευση αυτή σε όποιον πολιτικό επιθυμεί να τάξει περισσότερα σε μισθούς η προμήθειες. 
Δεν είναι τα κόμματα , ούτε η ιδεολογία του, ούτε φυσικά τα κολλήματα συνταγματικής νομιμότητας (που δεν υπάρχουν) που τους κάνουν να αντιδρούν. 
Το πρόβλημά τους είναι μη χαθεί το σύστημα διαφθοράς που τους τοποθέτησε, και ακόμα υπόσχεται να βολέψει και τα παιδιά τους. 
Ένας Πρωθυπουργός που θα αφοσιωθεί στην εφαρμογή του πρώτου πλεονασματικού Προϋπολογισμού μεταπολιτευτικά στη Χώρα είναι ο εφιάλτης τους, ενώ το χάσιμο της δυνατότητας κλοπής του κοινωνικού συνόλου, λόγω του μη πολιτικού (άρα και αδιάφορου για τις λυκοσυμμαχίες) Πρωθυπουργού, στα αυτιά τους ακούγεται σαν προδοσία.

Αλλά τι είναι προτιμότερο, να προδωθούν οι Κρατικοδίαιτοι γυμνοσάλιαγκες, που χρόνια ολόκληρα επιβίωσαν μη έχοντες κανένα άλλο προσόν, εκτός της εμπορίας ψηφαλακίων, η να προδωθούμε όλοι οι υπόλοιποι, απο του πιστούς φίλους των ανωτέρω?

Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά μας, κι ας επιβάλλουμε την ατζέντα που μας συμφέρει σε όποιον καλοθελητή κόπτεται για τα Συνταγματικά μας δικαιώματα. Η θα μιλάς με θέμα την δημιουργία ανάπτυξης τώρα, η μίλα με τον τοίχο με θέμα τις εκλογές. Η για το συμφέρον όλων μας, η μονάχος σου παραμίλα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review