Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ως πότε θα μας εκβιάζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.?

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 2 έτη διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ ήδη βαρεθήκαμε να το βλέπουμε να παρακαλάει να μη χάσει ψήφους. Επιτέλους τι να κάνουμε για να καταλάβουν οτι πρέπει να σκέπτονται με βάση τη βιωσιμότητα της οικονομίας και όχι τη βιωσιμότητα των ΠΑΣΟΚΟ-ΕΤΑΙΡΩΝ?


Το πιστόλι στο τραπέζι που κάποτε ζήταγε ο Πρωθυπουργός για να δεχθούμε την έλευση του Δ.Ν.Τ. αποδείχθηκε πως είναι η εξάρτηση του κόμματός του από τους Δ.Υ. συνδικαλιστές - Εκδότες κ.λ.π. και σημαδεύει την καρδιά του Έθνους. 


Επειδή ο Πρωθυπουργός ξέρει τι απάντησε ο ίδιος όταν ο Καραμανλής ζητούσε συναίνεση τον Απρίλιο του '09 σήμερα εκβιάζει την κοινωνία μέσω Τρόικας να του τη δώσουμε όλοι. 
Επειδή θέλει να επιβιώσει το κατεστημένο που ο πατέρας του και οι συνεχιστές του δημιούργησαν προσπαθεί να το διασώσει, ακόμα και τώρα που η χρεοκοπία είναι μόνο τυπικό θέμα.
Τις υπερδιπλάσιες των πραγματικών θέσεις του Δημόσιου Τομέα τις θεωρεί περισσότερο πολύτιμες από τη συμμετοχή μας στην Ε.Ε. περισσότερο πολύτιμες απο το συμφέρον του υπόλοιπου Έθνους. 


Ακόμα και τώρα για να κάνει τα αυτονόητα μας εκβιάζει , και ούτε λίγο ούτε πολύ μας θέτει προϋποθέσεις για να κάνει ότι ψηφίστηκε και ορκίστηκε με βάση το Σύνταγμα  να κάνει,   δηλαδή να αποφασίζει με βάση το συμφέρον 11.000.000 Ελλήνων και όχι το συμφέρων 1000000 Δημοσίων Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review