Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μπήκε ο Μάρτης! - του Vpower

Μπήκε ο Μάρτης! Ερχεται και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου..! Αν δείτε επίσημο και πολιτικό σε εξέδρα... να μου γράψετε!

Θυμάστε το τηλεοπτικό παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» Ε! τώρα στη Βουλή το παίζουνε διαφοροποιημένο: «Ποιος ΔΕΝ θέλει να είναι Ο εκατομμυριούχος;».
Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε πολλούς... γενόσημους πολιτικούς, και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχαν την αξιοπιστία των γενόσημων φαρμάκων, αλλά δεν......

Στα Οσκαρ φέτος σάρωσε η ταινία «The Artist» που ήταν μια βωβή ταινία! Μήπως αν στείλουμε και εμείς φέτος στη Γιουροβίζιον ένα βωβό τραγούδι, θα έχουμε πιθανότητα για μια καλύτερη θέση; Σκεφτείτε το σοβαρά οι υπεύθυνοι, και μην ξεχάσετε να μου κόψετε κονδύλι στιχουργού, και μουσικοσυνθέτη μιας κι εγώ είχα την ιδέα!

Θέλετε να ξέρετε γιατί δεν πάει καλά η Ελλάδα στην οικονομία της; Ενα απλό παράδειγμα: Τα εισαγόμενα καρύδια από την Γαλλία, έχουν €18,50 το κιλό! Τα ελληνικά καρύδια από τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχουν €25 το κιλό. Ε! καλά είναι γνωστό ότι οι Ελληνες είμαστε πολύ... σκληρά καρύδια!

Στην αρχή όταν έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο να μιλάνε μόνοι τους, νόμιζα ότι μιλούσανε με κάποιο ασύρματο κινητό τηλέφωνο, από αυτά που ονομάζονται «hands free». Δεν πέρασε πολύς καιρός, για να καταλάβω την πικρή αλήθεια: Δεν μιλάνε... Παραμιλάνε!

Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις, τα γκάλοπ και οι μετρήσεις σχετικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών μας, αλλά όσον αφορά τις αποκριάτικες μουτσούνες, η δημοφιλέστερη μακράν ήταν του Γιώργου Παπανδρέου! Δεν ξέρω επ' αυτού τι θα είχαν να σημειώσουν οι επικοινωνιολόγοι...

Ευτυχώς λένε όλοι, που βρέθηκε εγκαίρως η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο Μετρό και που αν εκρύγνητο θα σκότωνε εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες! Για τους άλλους τους έρημους και υποψιασμένους πολίτες που τους σκάνε οι οικονομικές βόμβες στα χέρια τους κάθε μέρα... τσιμουδιά!

Ξέρετε σε τι παρατηρείται έλλειψη στις Δημόσιες Υπηρεσίες; Ακουσον, άκουσον... στους... συνδετήρες! Οπως ομολογούν οι πιο τολμηροί υπάλληλοι, δεν υπάρχει κονδύλι για την αγορά... συνδετήρων! Πρέπει μάλλον να θυσιάστηκε χάριν του επιδόματος έγκαιρης προσέλευσης λέω εγώ.

Μιλάνε οι βουλευτές μας για λάσπη στον ανεμιστήρα που τους λερώνει με τις υποψίες του μαύρου χρήματος και του παράνομα εξαχθέντος. Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν βλέπω λάσπη στον ανεμιστήρα... βλέπω εκατομμύρια στον ανεμιστήρα που ίπτανται πάνω από τα κεφάλια τους... Ενίοτε δε και στις τσέπες τους!

Παραιτήθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Χρήστος Παπουτσής, για να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Επρεπε να είναι αναπόσπαστος, στις υποχρεώσεις του στο υπουργείο Προστασίας του Παπουτσή!

Δεν λέω, καλό το κίνημα για «πατάτες χωρίς μεσάζοντες» αλλά μήπως θα μπορούσε να επεκταθεί και σε ένα κίνημα πολιτικών χωρίς μεσάζοντες;

Σκεφτείτε λέει τι επίπτωση θα είχε στην πολιτική ζωή του τόπου το κίνημα: "τομάτες χωρίς μεσάζοντες" - Λέω και καμιά βλακεία να περνάει και η ώρα...

Οι ξένοι, σε συμπαράσταση, λένε «We are all Greeks!» (είμαστε όλοι Ελληνες). Μακάρι κάποια στιγμή, να το πούμε και ΕΜΕΙΣ, οι Ελληνες!

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια ο Βασίλης Τσιβιλίκας, είχε εξομολογηθεί πως κάποιοι θεατές τού ομολογούσαν, πως μετά από μία στεναχώρια, μια αρρώστια, μια κηδεία, πηγαίνανε να τον δούνε στο θέατρο, για να γελάσουνε και να λυτρωθούνε από τον πόνο. Εμείς όμως χθες, μετά τη δική του κηδεία δεν ξέραμε ούτε πού να σταθούμε. Αντίο φίλε..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review