Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ας τελειώσουμε επιτέλους με το παραμύθι " Η κακομοιροελλαδίτσα κι ο κακός Γερμανικός Λύκος " του Vpower

Τα τελευταία χρόνια μεγάλη μερίδα Ελλήνων ξυπνά βλέποντας τον ίδιο εφιάλτη!

"Είναι λέει ένα κοριτσάκι μικρό ντυμένο με την γαλανόλευκη, και περπατά χαμένο στο σκοτεινό και κρύο δάσος, ξαφνικά διάφοροι κακοί λύκοι, άλλος ντυμένος με την γερμανική σημαία, άλλος με την φινλανδική, και άλλοι με άλλες ευρωπαϊκές, πετάγονται και ορμούν απειλητικά στο δύστυχο κι απροστάτευτο αυτό πλασματάκι . Στο σημείο αυτό ο Έλληνας, κάθιδρος και σχεδόν μελανιασμένος πετάγεται από τον ύπνο του μιας κι έχει ταυτίσει υποσυνείδητα τη δική του ύπαρξη, με την ζωή του μικρού αυτού κοριτσιού."

Ίσως να σας φαίνεται από τραγική  έως και ίσως αστεία η διήγηση μου, αλλά πιστέψτε με τόσο γελοίοι μου φαίνονται όλοι όσοι υστεριάζουν εδώ και καιρό, με επιχειρήματα τύπου, ξεπουλάνε τη Χώρα, ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα για να μπουν οι πολυεθνικές, το μνημόνιο μας κατέστρεψε, η χρεοκοπία μας συμφέρει, οι πολιτικοί ήταν καλοί, κι ήρθε ο κακός Γιωργάκης, οι Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι υπεράριθμοι, το Ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι μεγάλο, τα στατιστικά στοιχεία ήταν μια χαρά αλλά η Κυβέρνηση τα πείραξε για να φουσκώσει το έλλειμμα, η διαφθορά του Κράτους δεν είναι όσο μεγάλη μας καταμαρτυρούν οι ξένοι.......  και δεν συμμαζεύεται το ανθολόγιο όσων έχουν αναλάβει με τέτοιου είδους αρλούμπες, να απενοχοποιήσουν τους Έλληνες και να οικοδομήσουν το φάντασμα της κακιάς Μέρκελ ( σαν την Κρουέλα ντε βίλ ένα πράγμα !) των σιωνιστών και μασόνων, και πάει λέγοντας.

Αλλά ας προσπαθήσω να τεκμηριώσω εν συντομία τα λεγόμενά μου, τοποθετώντας τα πράγματα στη θέση τους!

Πρώτα - πρώτα αγαπητέ συνέλληνα, έχε υπόψιν σου σε παρακαλώ, ότι η Ε.Ε. που τόσο ξαφνικά άρχισε να σου μυρίζει και να σε απειλεί δήθεν, μέχρι το 2007 σου έδινε περισσότερα από όσα σου έπαιρνε, κι αν αυτό δεν ήταν αντιληπτό σε εσένα, τότε κοίτα στον καθρέφτη του σπιτιού σου να δεις ποιος ήταν αυτός που με την ανοχή του σε αδίκησε όλα αυτά τα χρόνια τόσο, κι εσένα και την πατρίδα σου μαζί.

Επίσης έχε υπόψιν σου, ότι αν τόσα χρόνια Δημοκρατίας που δήθεν έζησες μεταπολιτευτικά, υπήρχε έστω και ένας τίμιος Εισαγγελέας σ'αυτή τη Χώρα, θα είχε κατάσχει όλες τις άδειες ταξί, φαρμακείων,φορτηγών κ.λ.π. επειδή χορηγήθηκαν η μεταβιβάστηκαν με παράνομο κι αντισυνταγματικό τρόπο. Δηλαδή αν είχες τσίπα θα τα άνοιγες τα επαγγέλματα και μόνος σου, όχι επειδή αυτό θέλει η Τρόικα αλλά επειδή θα σεβόσουν την ισονομία και τα ίσα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που σου επιβάλλει το Σύνταγμά σου το ίδιο. 

Ακόμη το Ελληνικό Δημόσιο χρέος είναι όχι απλώς μεγάλο, είναι τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα της Χώρας μας, αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος λόγος για την αδυναμία δανεισμού. Φταίνε επίσης, το σπάταλο Δημόσιο, οι ανύπαρκτες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, η  Διαφθορά, τα Greek Statistics και η δικαιολογημένη αναξιοπιστία μας, η ανοργανωσιά και η ανικανότητα, η αστάθεια και το φορομπηχτικό Κράτος, ο τεράστιος εσωτερικός πληθωρισμός αλλά περισσότερο ο χαρακτήρας του κωλόπαιδου που ενώ τόσα χρόνια έτρωγε με δέκα μασέλες από την Ε.Ε. σήμερα έγινε βαποράκι των δυνάμεων που αντιμάχονται το € και ευνοούν το $. 

Επίσης τα στατιστικά στοιχεία δεν ήταν ποτέ αληθινά, όχι απλώς επειδή μας κυβερνούν κλέφτες, αλλά επειδή το Ελληνικό Κράτος δεν είναι σε θέση να μετρήσει τίποτε με αξιοπιστία. Έτσι κι αλλιώς θα έλεγε ψέμματα, απλά και μόνο για να μην παραδεχτεί ότι δεν είναι ικανό να μετρήσει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσάρμοζαν τα ψέμματα ανάλογα με τις ανάγκες τους οι Κυβερνήσεις, φυσικά και το έκαναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν ήθελαν θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια.

Επιπρόσθετα, μη νομίζεις ότι τα παραλένε σχετικά με το θέμα της Κρατικής διαφθοράς, η αλήθεια είναι πως είναι μεγαλύτερη απο όσο είναι οι Ευρωπαίοι ικανοί να καταλάβουν. Δεν χρειάζομαι εδώ πολλά επιχειρήματα για να πεισθείς αγαπητέ μου συμπολίτη, συμβουλέψου τη ζωή σου και τις εμπειρίες σου και θα συμφωνήσεις μαζί μου. Μόνο ένα παράδειγμα θα σου δώσω έτσι γιατί κάνεις τον αμνήμονα. Στο υπουργείο εργασίας μας, εργαζόταν υπάλληλος συνεργείου καθαρισμού Αιγύπτιος, που έπεσε για να αποκαλυφθεί πως  ......ήταν ανασφάλιστος!

Οι πολιτικοί ήταν ανέκαθεν διεφθαρμένοι, δεν πήρε καμιά πρωτιά ο Γιωργάκης, ίσως μάλιστα να είναι ο λιγότερο διεφθαρμένος από όσους προηγήθηκαν. Στα χρόνια διακυβέρνησης του Σημίτη, σύμφωνα με τις εκθέσεις της ΤτΕ και μόνο με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, χάθηκε το 60% του ρευστού που υπήρχε στη Χώρα, ενώ οι συμβάσεις έργων, οι αγοραπωλησίες, και οι προμήθειες, έσπασαν κάθε ρεκόρ εξαπάτησης Έθνους στα παγκόσμια χρονικά. Έφαγε δε τόσα πολλά που για τον επόμενο δεν έμειναν παρά κάτι κοκαλάκια, τόσο λίγα που ο ίδιος δεν καταδέχτηκε να φάει τίποτα. Τα άφησε για τους αυλοκόλακες του αρνούμενος να ασχοληθεί με τα ψιλολόγια.

Και τέλος, μήπως πρέπει αγαπητέ συνέλληνα να σου θυμίσω ότι το χρέος κάθε Βουλής είναι να ψηφίζει ανάλογα με τα συμφέροντα του Λαού που την εξέλεξε κι όχι ανάλογα με τα συμφέροντα τα δικά μας? Μήπως πρέπει να σου θυμίσω ότι η Μέρκελ ορκίστηκε στο Γερμανικό Σύνταγμα και όχι στο δικό μας? Μήπως να σου θυμίσω αγαπητέ συνέλληνα, οτι η Τρόικα και το Δ.Ν.Τ. είναι στη Χώρα μας, όχι επειδή η ίδιοι ήθελαν να έρθουν, αλλά επειδή εμείς (δια της εκλεγμένης μας Κυβέρνησης) τους το ζητήσαμε, εκλιπαρώντας προκειμένου να μη γίνει στάση πληρωμών?


Δεν τα γράφω αυτά , επειδή θέλω την καταδίκη του μέσο-Έλληνα όχι φυσικά, τα γράφω γιατί θέλω απλά να πω το αυτονόητο: Δυστυχώς μόνο το μέλλον μας επηρεάζουμε αφού το παρελθόν και το παρόν μας είναι ήδη διαμορφωμένα, έχουμε μια μισητή Κυβέρνηση τώρα που δεσμεύτηκε να αλλάξει δια στόματος Πρωθυπουργού, έχουμε μειώσει το χρέος μας στο μισό σχεδόν, και έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Κράτους χάρη στο EFSF που συνέστησε η Ευρώπη.


Τι άλλο χρειαζόμαστε για το βουλώσουμε και στρωθούμε στην δουλειά επιτέλους? Γιατί πρέπει το όνειρο της εξουσίας μερικών , και η συνακόλουθη γκρίνια τους να θέτουν σε κίνδυνο το Ευρωπαϊκό μέλλον της Χώρας μου? Γιατί όσοι ονειρεύονται μια Ελλάδα αποκομμένη οικονομικά και πολιτικά από την υπόλοιπη Ευρώπη δεν μεταναστεύουν στη Σιβηρία να τελειώνουμε με δαύτους? 


Δεν είμαι ΠΑ.ΣΟ.Κ. ούτε το ψήφισα ποτέ μου ( και γι'αυτό δεν το μισώ όπως μερικοί που νοιώθουν πως τους έριξε ο συνέταιρος στην κλεψιά ΠΑ.ΣΟ.Κ.) αλλά το ΠΑΣΟΚ Κυβερνάει επειδή ο Λαός το ψήφισε, κι αν πιστεύετε ότι κακώς το ψηφίσατε, περιμένετε την επόμενη ευκαιρία για να πείτε ξανά την γνώμη σας. Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σας πρόδωσε ούτε ο Σαμαράς θα σας προδώσει, ούτε κανείς άλλος. Ο μόνος προδότης είναι το μυαλό σας που δεν σας αφήνει να γίνετε ικανοί να ζείτε, ανεξαρτήτως υποσχέσεων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν είσαι πασόκ? μας έπεισες...

Vpower είπε...

εεε τι να κάνω που δεν πείθεσαι.... θα πρέπει να σκεφτείς οτι δεν αποτελείται ολη η Χώρα απο καραγκιόζηδες που εξαργυρώνουν την πολιτική υποστήριξη απο τη μια. Και να καταλάβεις οτι η πολιτική ομαλότητα και το γρήγορο μεταρρυθμιστικό έργο είναι τα ζητούμενα αυτή την ώρα. Ας γίνει και με το Σαμαρά δεν με νοιάζει, εγώ και τότε ομαλότητα και γρήγορο μεταρρυθμιστικό έργο θα ζητώ... γιατι έτσι απλά, μόνο αυτό μας συμφέρει, κι όσοι μας κάνουν να χάνουμε τον χρόνο μας, απλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια ξεράσματα ούτε ο ίδιος ο ΓΑΠ δεν τολμάει να ξεστομίσει.

Αντε να τον πάρεις αλαμπρατσέτα και να μας αδειάσετε τη γωνιά!

βαρεθήκαμε τις απόψεις όπως "Φταίνε επίσης, το σπάταλο Δημόσιο, οι ανύπαρκτες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, η Διαφθορά, τα Greek Statistics"

Ποιό χρέος μειώθηκε δεν εξηγείς;
Η κυβέρνηση ΓΑΠ παρέλαβε χρεος 115% και το έφτασε στο 180% και το 2020 θα είναι στο 120%. Που το βλέπεις το μισό;;;;;;;

egv είπε...

εγώ πάντως συμφωνώ με το άρθρο, καιρός ν'αφήσουμε την κλαούνα και να στρωθούμε στη δουλειά, έτσι κι αλλιώς όλοι το ίδιο καραγκιόζηδες είναι

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν εισαι πασοκ;;;;;;;

Εως και πασοκοσκυλο θα σου πω!!!!

Βρε ουστ, απο δω.....να στρωθουμε στη δουλεια....επειδη προφανως εσυ καθεσαι, νομιζεις οτι και οι αλλοι κανουν το ιδιο;;;

Απο κατι τετοιους με μυαλο σαν το δικο σου φτασαμε εδω. Εσυ δεν εισαι αγανακτισμενος επειδη εισαι μεχρι το μεδουλι κρυφοπασοκ......ενω εμεις που δεν το ψηφισαμε ποτε, μας προκαλει αηδια.

Vpower είπε...

πιστεύω στο Κράτος διαιτητή της αγοράς και όχι στο Κράτος επιχειρηματία, δεν εργάζομαι ούτε στο στενό ούτε στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, και το μόνο κόμμα που πλησίασε τις απόψεις μου ήταν οι φιλελεύθεροι του Σ.Μάνου. Αν θέλετε με πιστεύετε αν όχι λυπάμαι !

Ανώνυμος είπε...

lipame kirie anonime pou i pedia tis elladas (kai afto fisika eitan pliros kathodigoumeno) den sou edose gnosi opote oute areti... giana antiliftheis tous kirious paragontes pou prokalesan aftes tis katastasis aplos asxolise me themata pou den enoxloune aftous pou se feran mexri edw paramono esena .oute egw eimai kati parapano apo tin stigmi pou eimai anorthografos... tha sas thesw olous ena paradigma: an sas rotousa pote ena kratos einai igies mesa se ola tha mou legate kai tin morfosi Tote giati kanan se ola ta anotata idrimata parataxis komatikes...? Giati fanatisan kai fanatizoun akoma ta paidia pou pane na morfothoun prin kan na morfothoun, Pos ginete anthropoi me tis idies anisixeies akoma kai tis idies anages na erxonte sta xeria na stelnode sta nosokomia Pou? sthn ellada mipos tosa xronia eixame ekolaptiria psifon kai oxi morfosi...? to lew kai to paradexome eimai apoftous pou den pigene na psifisi kapion ara den eixa apopsi... kitaxtite ston kathrefti opos anefere kai o vpower kai antikriste tis apopsis sas...
Me agapi EGW...

Disqus for Alternative Greek Politic Review