Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η 28η Οκτωβρίου και οι σύγχρονη Ελλάδα

     Το  Έπος του 40 εορτάζεται κάθε φορά στη Χώρα μας μηχανικά , σχεδόν αυτόματα. Ουσιαστικός διάλογος, σχετικά με τα συμπεράσματα τα αποτελέσματα, την επιρροή των γεγονότων στην μεταγενέστερη Ιστορία, τις εναλλακτικές επιλογές που η τότε Κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει, δεν γίνεται και το εθισμένο στην απολυτότητα και την έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου Ελληνικο κοινό εύκολα παρεξηγεί όποιον με κριτικό μάτι επιχειρεί την αναμόχλευση των Ιστορικών συμπερασμάτων. Για μεγάλη μερίδα Ελλήνων δυστυχώς αρκεί το αναθεωρητικό πνεύμα οποιουδήποτε σκεπτόμενου ανθρώπου, ωστε να του κολλήσουν τη ρετσινιά του Διεθνιστή και κατάπτυστου υπηρέτη της νέας τάξης πραγμάτων, του εκποιητή της Πατρίδας, του προδότη!

     Τίθεται μοιραία λοιπόν το ερώτημα, ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα η ανοχή των διεθνιστών ή ο φασισμός των Πατριδοκάπηλων? Σε τέτοιες ευκαιρίες που μας δίνουν οι Εθνικές εορτές θα ήταν καλό να σκεφτόμαστε και να επιλύουμε μια και καλή αυτά τα ζητήματα, χωρίς σνομπισμούς και υστερικές Πατριδοκαπηλικές κορώνες. 

    Στο θέμα λοιπόν αυτό, η άποψή μου είναι σαφέστατη και καταγγελτική. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το προκαλούν όσοι Πατριδοκάπηλοι σπέυδουν να σου κολλήσουν οποιαδήποτε ετικέτα με σκοπό να εξαλείψουν τον ουσιαστικό διάλογο. Βλεπετε στην ουσία αυτοί είναι οι Προδότες, όσοι χρησιμοποιούν την δήθεν αγάπη τους για την Πατρίδα ως μέσο εξόντωσης του διαφωτιστικού διαλόγου. 

   Το ίδιο άλλωστε κόλπο χρησιμοποιούν για να κοροιδέψουν τους εξουθενωμένους κι ευκολόπιστους όσον άφορά και οποιοδήποτε άλλο θέμα! Δεν φταίνε λένε οι κοινωνικές μας δομές , και αντί σκέψης επιβάλλουν το ρατσιστικό μίσος. Το αναθεωρητικό πνεύμα μας είναι απαραίτητο παντού, στον τρόπο που εξηγούμε την Ιστορία, στον τρόπο που αξιολογούμε την κοινωνία μας , στον τρόπο που σχεδιάζουμε τις σχέσεις Κράτους-Πολίτη, στον τρόπο που οραματιζόμαστε την Εθνική μας Οικονομία, στον τρόπο που αποφασίζουμε την κατανομή των εισοδημάτων, στον τρόπο που υπολογίζουμε τις κοινωνικές ανάγκες κ.λ.π. Θα είναι τουλάχιστον ατυχές , ασυγχώρητο και προδοτικό για τον σύγχρονο Έλληνα να αναλωθεί στο κούφιο και άχρηστο κήρυγμα των Πατριδοκάπηλων που εξυπηρετούν την διαφθορά αποπροσανατολίζοντας τον Ελληνικό Λαό απο τα πραγματικά του προβλήματα, απαγορεύοντας ουσιαστικά την λήψη των αποφάσεων απο τον Λαό στα πλέον σημαντικότερα και πλέον πιεστικά διλημματα των καιρών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review