Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μετά απο ένα 24ωρο στο οποίο κατασυκοφαντηθήκαμε απο τα χειρότερα αποβράσματα του διαδικτύου η συντακτική ομάδα του greekreview.blogspot.com αποφασίσαμε:

Οτι βεβαίως οι ανεύθυνοι κοινοί συκοφάντες που μας διέβαλαν παριστάνοντας εμάς , είναι σαφέστατα και πέραν πάσης αμφιβολίας αδικοπραττούντες και δειλοί που ούτε καν το θάρρος της γνώμης τους δεν έχουν , πλην όμως πολύ ασήμαντοι και μικροί για να ασχολούμαστε εμείς μαζί τους, περισσότερο. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ξανά μαζί τους παρόλο που είναι περισσότερο από βέβαιο ότι οπωσδήποτε θα συνεχίσουν την προβοκάτσια τους εναντίον μας. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι είναι παιδιά της διαφθοράς που εμείς, απο συστάσεως και εξ αποστολής μαχόμαστε. Είναι βέβαιο γιατι σκουλήκια όπως αυτοί στερούνται προσωπικότητας και ως ανθρώπινα μηδενικά είναι καταδικασμένοι να ζούν στη σκιά των άλλων. Δε θέλουμε λοιπόν τη δίωξη κανενός ανθρώπου που αδίκησαν τόσο πολύ και η φύση , και το περιβάλλον τους και τους κατάντησαν έτσι. 
Δεσμευόμαστε οτι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτοι και πιστοί στις ηθικές αρχές μας , και στην προβολή των άρθρων μας χωρίς περιορισμούς γιατι εκτός της προβολής τωρα πλέον πρέπει να αποδείξουμε οτι ο τραμπουκισμός τους δεν πρέπει να περάσει ! Σας ζητούμε συγνώμη γι' αυτή την δυσάρεστη σε όλους μας παρένθεση και ζητούμε την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Disqus for Alternative Greek Politic Review